3 feluri sănătoase în care îți poți savura cafeaua

Ahhh! Cafeaua este o băutură esenţială pentru cei care nu se pot trezi devreme dimineaţa sau pentru cei care se simt obosiţi şi au nevoie de mai multă energie. Nu ne putem imagina viaţa sau dimineţile fără această licoare magică care are o savoare excepţională şi o aromă îmbătătoare.

Acest articol este destinat deci dependenţilor de cafea. Iată trei alternative sănătoase şi savuroase la cafea care vă vor seduce cu siguranţă.

O cafea delicioasă cu scorţişoară. Vei putea profita datorită acestei băuturi de toate proprietăţile scorţişoarei, de mare ajutor atunci când vine vorba despre slăbire. După cum bine ştii deja, scorţişoara poate să stabilizeze nivelul de insulină din sânge şi nu lasă nivelul de insulină să urce brusc. O băutură pe bază de cafea şi scorţişoară este deci ideală pentru a menţine stabil indicele glucidic, dar şi nivelul de grăsime corporală.

Cafeaua verde suculentă. Cafeaua verde este o băutură foarte la modă în ultima vreme! Are o savoare cam puternică şi puţin acidă dar textura şi senzaţiile pe care le vei simţi savurând-o, te vor cuceri cu siguranţă. Se poate folosi mai întâi în curele depurative sau antioxidante. Este cea mai bogată băutură în antioxidanţi dar şi acid clorogenic, un acid cu incredibile puteri anti-inflamatorii, pe lângă cele antioxidante. Este deci ideală pentru o cură detox sau atunci când vrei să slăbeşti. În plus, conţine foarte multe vitamine şi minerale. Nu ai cum să îi rezişti.

O cafea răcoritoare cu mentă. Este o variantă de cafea ideală pentru dimineţile în care te trezeşti cu dureri de cap. Este cea care te va ajuta să te hidratezi şi să te răcoreşti în acelaşi timp. Asocierea dintre cafea şi mentă are drept rezultat o băutură care acţionează ca un tonic natural plin de antioxidanţi. O modalitate ideală de a începe ziua cu alte cuvinte. În plus, savoarea sa minunata este cea care îţi va delecta papilele gustative.

Un comentariu la „3 feluri sănătoase în care îți poți savura cafeaua

  1. Birdman pe watchseries

    Ce fuse asta? Nu exceleaza la comedie,nici la drama,dar nici mediocru nu este.

    Un haos de personaje antipatice,plictisitoare,cu glume fortate (imi venea sa rad de tampitii astia care au scris script-ul) care mai salvau putin din hype-ul peliculei,dialoguri irelevante si monologuri enervante,un fir narativ execrabil care nu ducea nicaieri ci doar o serie de ipostaze de dementa ale protagonistului.

    Si eu care credeam ca o sa vad un film care imbina comedia neagra cu tenta filozofica…

    O mare dezamagire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *