3 gadget-uri ideale pentru părinții care au copii mici

A fi parinte este mai mult decat un job cu norma intreaga: mamicile si taticii trebuie sa fie in permanenta atenti la puiii lor, iar in prezent exista cateva gadget-uri interesante, care le pot veni in ajutor. Datorita tehnologiei, supravegherea micutilor este astazi mult mai usoara!

Watch over me Dream Station Mobile
Toti parintii vor ca micutii lor sa aiba un somn linistit pe timpul noptii. Gadgetul Watch Over me Dream Station Mobile este ideal pentru mamicile si taticii care au bebelusi, intrucat cu ajutorul acestuia, ei pot sti in permanenta care este stadiul somnului micutilor, daca bebelusii se misca sau scot diferite sunete. Dispozitivul emite sunete si lumini, cu ajutorul carora puiii pot adormi la loc in miezul noptii. Daca acestia se trezesc, gadget-ul ii adoarme, fara a fi nevoie ca mami si tati sa se dea jos din pat.

Baby Shusher
Un alt gadget interesant pe care il pot folosi parintii este Baby Shusher. El imita sunetele din pantece, actionand asupra bebelusilor imediat si relaxandu-i, pana cand se linistesc si chiar adorm. Mamicile si taticii pot regla volumul si intervalul de timp in care dispozitivul actioneaza.

Temp Traq
Intrucat la varste fragede, sistemul imunitar al bebelusilor nu este inca suficient de dezvoltat pentru a lupta impotriva tuturor bacteriilor, copiii se imbolnavesc mult mai repede si mai des decat o fac adultii. Cu ajutorul gadget-ului Temp Traq, parintii pot lua temperatura micutilor la orice ora din zi si din noapte, acesta fiind un termometru inteligent. Tot ce trebuie sa faca parintii este sa il ataseze micutilor, precum un abtibild, la subrat, iar ulterior pot vedea pe telefonul mobil care este temperatura bebelusilor!

Viata parintilor poate deveni mult mai usoara, daca acestia folosesc gadget-urile disponibile pe piata. Astfel, ei se pot asigura ca micutii au parte de cea mai buna ingrijire in permanenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *