4 Metode Eficiente Pentru A Te Relaxa

relaxare Nu știu dacă ați aflat, deși niciodată nu-i prea târziu, însă indiferent de activitățile pe care le desfășurați zilnic aveți nevoie și de una sau mai multe pauze odată la ceva vreme. Indiferent că lucrezi la birou sau pe șantier (care-s două meserii total diferite) relaxarea trebuie să fie prezentă în viața ta.

Chiar dacă ai destul de multe de făcut și ți se pare că nu ai deloc timp liber trebuie să faci în așa fel încât să beneficiezi și tu de măcar 60 de minute de relaxare pe zi, sau “Happy Hour”.

  1. Citește – La acest punct se aplică atât cititul online de pe orice device însă totodată, chiar mai relaxant de atât, cititul cărților în format fizic care este de-a dreptul miraculos în momentele în care ai nevoie de relaxare. Ideal e să citești într-o cameră răcoroasă, bine aerisită și în multă liniște. Sau și mai bine pentru unii undeva în natură.
  2. Bicicletă – Mersul pe bicicletă vă ajută în același timp și la formarea unei condiții fizice mai bune cât și la reducerea stresului. Dă rezultate atât pe termen scurt cât și lung.
  3. Dormi – Pentru mine multă vreme cea mai bună metodă de relaxare a fost să dorm. Am renunțat la această idee când am introdus mai multe activități în programul meu și timpul de relaxare era limitat la 60 de minute care pentru organismul meu nu erau suficiente.
  4. Meditează – Probabil cea mai “grea” dintre aceste metode este meditatul deoarece se învață în ceva timp. Pe termen lung însă vă ajută exact când nu vă așteptați. Țineți cont că aveți nevoie de multă liniște.

Înafară de dormit practic destul de des metodele enumerate mai sus. Oricât de ușoară vi s-ar părea munca pe care o desfășurați la un moment dat veți simți nevoia și de relaxare iar în locul unui concediu de 14 zile o dată pe an puteți alege 60 de minute în fiecare zi.

One Reply to “4 Metode Eficiente Pentru A Te Relaxa”

  1. Teoretic, toate filmele de pe 123 movies au o oarecare legatura intre ele.
    Daca te referi la faptul ca actiunea din The Force Wakens(VII) este continuarea actiunii din Return of the Jedi(VI), atunci raspunsul este nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *