5 băuturi perfecte care să îți înfrumusețeze vara

De ce să te îndrepţi înspre cele mai nesănătoase băuturi carbogazoase când îţi poţi prepara cele mai sănătoase băuturi la tine acasă? În plus, poţi prepara unele băuturi care să te bine dispună sau care să te înfrumuseţeze. Sunt cele care îţi vor sublima pielea, care te vor ajuta să îţi faci plinul de energie şi să fii cea mai radioasă.

Ştii foarte bine cât este de important să te hidratezi vara. Un lucru crucial pentru ca organismul tău să nu aibă de suferit. Iar după ce te-ai obişnuit să consumi unele băuturi mai nutritive precum o băutură detox cu lămâie sau un suc verde te vei simţi mult mai energică şi pielea va fi mai luminoasă.

O băutură detox cu lămâie. Toate ingredientele te vor ajuta să îţi purifici organismul şi să îţi ameliorezi digestia. În plus, vitamina C din lămâie este ideală pentru o piele mai tânără. A nevoie de o ceaşcă de apă călduţă, de lămâie, ghimbir şi de un strop de piper de Cayenne.

Un suc verde. Ingredientele acestui suc vor furniza pielii vitaminele necesare- A, C şi K dar şi antioxidanţi. Varza kale este foarte bogată în beta-caroten care te va ajuta să ai o piele luminoasă. Ai nevoie de 2 ceşti de spanac, de o ceaşcă de varză kale, de un castravete şi de ţelină.

Un suc smoothie antioxidant. Antioxidanţii sunt mai mult decât necesari pentru un sistem imunitar sănătos, dar sunt cei care îţi pot proteja pielea în acelaşi timp. Cea mai bună soluţie? Fructele de pădure. Mai adaugă o ceaşcă de apă şi o ceaşcă de suc de rodie.

O apă aromatizată în mod natural. Cea mai bună modalitate de a rămâne hidratată? Să bei apă. Dar fructele vor veni cu un plus de savoare. Pune în apă filtrată fructe de pădure, pepene galben sau roşu, mentă sau cimbru şi gata.

Ceai verde cu gheaţă şi lămâie. Ceaiul verde este un ceai minunat datorită antioxidanţilor săi care luptă contra îmbătrânirii. Vrei o notă de prospeţime regimului tău zilnic? Bea această băutură minunată.

Un comentariu la „5 băuturi perfecte care să îți înfrumusețeze vara

  1. Big hero 6 pe Couchtuner

    Cine are chef de o animație faină, poate sa ”iși piardă” liniștit cu filmul ăsta. Recomand!

    Mi-a depășit așteptările pe care mi le-am facut atunci cand am văzut pentru prima dată trailer-ul. Baymax is awesome!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *