Am învățat că viața mea depinde doar de mine

De-a lungul timpului, după ce m-am lovit de foarte multe uși închise și probleme am reușit să învăț că viața mea trebuie să depindă doar de mine și niciodată nu va mai trebui să aștept ajutor de la alte persoane ci să iau atitudine fiindcă succesul pe care mi-l doresc îl pot obține doar prin multă muncă, timp și implicare, celelalte persoane fiind doar niște factori responsabili uneori cu starea mea de spirit care implicit modifică și randamentul pe care îl am în acțiunile pe care le desfășor.

Așteptând ca viața sau alte persoane să-ți pună pe tavă succesul fii sigur că acesta nu va veni niciodată sau, dacă prin absurd se va întâmpla asta poți să te aștepți oricum la faptul că acesta va dispare în cel mai scurt timp posibil dat fiind faptul că nu ai muncit pentru el, deci nu este un succes bine meritat.

Ceea ce am spus mai sus se aplică mai în toate domeniile, tot ceea ce vrei să realizezi depinzând doar de puterile tale. Să vă un exemplu banal, dar totuși destul de reprezentativ: dacă o persoană trebuie să își procure hrană însă deși are bani preferă să stea în casă decât să meargă până la un magazin mâncarea nu va veni singură la el. Dacă alege totuși să apeleze la alte persoane care să-l ajute în această “problemă” și după mai multe încercări eșuate va fi ajutat într-un final de cineva gustul mâncării primite nu se va compara cu al celei pentru care a muncit sau a depus totuși un efort.

Dacă vrei ca succesul să-și facă apariția în viața ta și să nu dispară cât ai bate din palme atunci ar cam fi cazul să muncești din greu pentru ceea ce vrei să realizezi. Doar așa satisfacția pe care o vei avea când ți-ai atins obiectivul va fi pe măsură.

Lasă un răspuns