Asus Chromebook Flip C302CA

In cadrul evenimentului CES 2017 Asus a hotarat sa lanseze un nou chromebook top-end sub numele de Asus Chromebook Flip C302CA.

Asus Chromebook Flip C302CA vine dotat cu procesor Intel Core M 6Y30/6Y75, GPU Intel HD si sunt disponibile mai multe variante precum: 4 GB/8GB de RAM si 32/64/128 GB spatiu de stocare intern (EMMC).

Carcasa Chromebook-ului este realizata din aluminiu care ofera un aspect foarte placut, iar sistemul de balamale ii permite display-ului sa se roteasa intr-un unghi de 360 de grade. Cu ajutorul rotiri de 360 de grade sistemul poate fi utilizat in 4 moduri diferite in functie de nevoile fiecarui utilizator. Asadar, se poate transforma rapid dintr-un laptop intr-o tableta veritabila si usor de folosit.

Asus Chromebook Flip C302CA vine echipata cu un super display multi-touch LED care masoara circa 12.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli. Noul chromebook Asus functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Chrome OS si dispune de: WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 2 porturi USB Type-C 3.1, cititor de carduri, jack de 3.5 mm pentru casti si camera WEB. Un lucru interesat si foarte util este ca tastatura este una iluminata. Grosimea chromebook-ului este de 13.7 mm, cantareste 1.2 kg si este dotat cu un acumulator de 39 WH care este capabil la randul lui sa sustina pana la 10 ore de autonomie.

Sistemul de sonorizare este stereo, iar oficiali Asus sustin ca este capabil sa livreze un sound de calitate care poate ajunge pana la 87 dB. Asus Chromebook Flip C302CA este deja disponibil spre comercializare in Statele Unite ale Americii la pretul de 499 de dolari care este valabil doar pentru varianta de baza, insa pentru o variante de top pretul poate ajunge si la 1.000 de dolari.

In concluzie, pretul de comercializare este destul de ”piperat” in comparatie cu specificatiile prezentate mai sus, dar daca stai sa te gandesti putin iti poti cumpara o varianta de baza care nu este chiar atat de scumpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *