Care este cea mai bună pâine pentru sănătatea ta?

Nu ştii ce tip de pâine să alegi pentru silueta sau pentru sănătatea ta? Te întrebi ce tip de pâine este cel mai sănătos? Dacă pâinea te îngraşă? Ce tip de pâine să alegi?

Pâinea şi cerealele sunt cu adevărat esenţiale din cadrul unui regim alimentar sănătos şi cât mai echilibrat. Uneori unele persoane aleg să nu mai consume pâine, în ideea de a slăbi mai uşor dar nutriţioniştii sunt de părere că nu este chiar cea mai bună idee.

Pâinea şi cerealele sunt cele care vin cu fibre şi cu hidraţi de carbon, elemente indispensabile pentru corp. Trebuie să ştii deci care este cea mai sănătoasă varietate de pâine pentru a o consuma echilibrat.

Care este deci cea mai bună pâine pentru sănătatea ta?

Pâinea integrală cu grâu. Este cea mai populară. Conţine fibre insolubile care te ajută să previi cancerul de colon. Trebuie să verifici însă să fie vorba despre grâu integral şi despre făină integrală. Alege deci tipul de pâine cel mai închis.

Pâinea de ovăz. Este la fel de populară şi foarte sănătoasă. Este combinată cel mai adesea cu făina de grâu care o face mai lejeră şi mai agreabilă. Pâinea de ovăz este şi mai uscată decât cea pe bază de grâu. Conţine şi fibre insolubile, foarte bune pentru a scădea nivelul de colesterol.

Pâinea de secară. Pâinea de secară nu este la fel de celebră ca şi cea de grâu. Este o opţiune foarte sănătoasă pentru cei care au grijă de silueta şi sănătatea lor. În plus, este o pâine foarte savuroasă, cu cel mai bun gust. Este o pâine perfectă pentru micul dejun, cu un nivel ridicat de fibre, de vitamine şi de minerale. Pâinea de secară este pâinea cu cel mai bogat nivel de nutrienţi şi de fibre. O adevărată comoară cu alte cuvinte pentru sănătate.

Un comentariu la „Care este cea mai bună pâine pentru sănătatea ta?

  1. The Grey (2011) 123 movies
    Ma asteptam la cu totul altceva din partea lui, la o aventura plina cu peripetii, dar s-a dovedit a fi deosebit de plictisitor, o poveste scurta spusa pe lung, cu doar cateva faze si alea slabe. Foarte slab film, Nota 2/10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *