Cărți pentru educația financiară

Lumea in care traim se invarte in jurul banilor si fiecare persoana isi doreste sa se bucure de sume din ce in ce mai mari de bani. Exista cateva carti despre bani care va invata importanta acestora, de aceea le puteti avea in vedere, astfel incat sa va mariti puterea financiara si sa reusiti in acelasi timp sa faceti sume din ce in ce mai mari de bani.

Una dintre cartile pe care ar trebui sa le aveti in vedere este Tata Bogat, Tata Sarac de Robert T. Kiyosaki. Autorul prezinta in aceasta carte un caz foarte interesant, el fiind pus in fata a doua persoane, una foarte bogata si una educata, dar in acelasi timp cu multe datorii. Kiyosaki a crescut vazandu-si tatal ingropat in datorii, fara sa-l poata ajuta.

Mai tarziu, isi da seama de greseala pe care a facut-o tatal sau. El nu a invatat niciodata cum sa-si foloseasca banii, iar studiile sale nu l-au ajutat in aceasta privinta. Fiul insa nu i-a calcat pe urme, el urmand exemplul tatalui bogat. Acesta a devenit si el la randul sau bogat, iart acum el va invata si pe voi drumul catre bogatie.

Cadranul banilor, este o alta carte de Kiyosaki, carte la fel de utila. Aceasta carte este una excelenta, ea fiind de asemenea considerata a fi una dintre cele mai bune carti ale autorului. El vorbeste in aceasta carte despre libertatea financiara si ofera sfaturi pentru a atinge aceasta libertate.

Secretele mintii de milionar de T. Harv Eker este o carte foarte buna pentru ca noi, oamenii suntem previzibili. Veti vedea ca o astfel de carte va va ajuta cum sa va organizati banii, astfel incat sa va bucurati de prosperitate. Ea va va spune si despre modul in care ganditi si cum are acest mod de gandire un impact major asupra voastra. Oamenii saraci raman la fel tocmai datorita faptulu cia nu gandesc ca un bogat.

Cel mai bogat om din Babilon transmite un mesaj clar. George Clason spune in carte ca prosperitatea unui popor este in stransa legatura cu bunastarea fiecarui individ. Daca lumea noastra ar fi lipsita de saraci, atunci ea ar deveni o lume ideala.

Ca trebui sa stiti cum sa va administrati cat mai bine banii pentru ca administrarea incorecta va va duce la faliment. Investiti mereu cu cap si renuntati la cheltuielile inutile. In carte vi se mai spune si cum sa nu va lasati pacaliti de sarlatani.

Lasă un răspuns