Cât De Important Este Să Fi Susținut

succes Din păcate eu mă număr printre acele persoane care au trebuit să se descurce singure, fără nici un pic de susținere din partea prietenilor și a familiei și probabil cel mai important lucru: fără nici un ajutor, nici material (sume de bani) și nici sufletește, dacă se poate spune așa, cu sfaturi.

Chiar dacă am trecut prin destul de multe greutăți și am avut multe lucruri de pierdut din cauza faptului că nu știam mai nimic și a trebuit să merg mai tot timpul la risc, până când am învățat cam cum stă treaba, din fericire am reușit să răzbat ajungând în ziua de azi acolo unde mi-am propus, atingându-mi tot mai multe obiective, target-uri și doborându-mi propriile recorduri tot mai des.

Dacă încerci să faci ceva cu viața ta și îți dorești acest lucru foarte mult cu siguranță vei reuși chiar dacă nu vei avea parte de susținere (materială sau nu) din partea celor dragi. Și eu am încercat la viața mea multe lucruri bizare care în concepția mea erau adevărate mine de aur însă de cei din jur erau privite ca niște rebuturi totale.

Am continuat însă să muncesc, chiar dacă unii mă blamau și îmi spuneau tot timpul că nu o să reușesc, am eliminat din jurul meu oamenii care mă trăgeau în jos și mă descurajau și astfel i-am depășit, fiind în continuare invidioși.

În concluzie, dacă vreți să reușiți într-un anumit domeniu e esențial să munciți, să munciți cât mai mult. Dacă nu o veți face nimeni nu vă va aduce succesul pe tavă fără ca voi să depuneți un minim de efort. Cu multă voință, timp și eventual puțin noroc sigur vei ajunge acolo unde ți-ai propus și-ți vei atinge cu siguranță obiectivele. Nu uita, vei culege ceea ce semeni. Dacă vei semăna (vei face) lucruri productive, vei culege roadele (bani).