Câteva trucuri geniale pentru a alunga senzația de foame

Dacă vrei să îţi distragi atenţia de la tot felul de tentaţii dulci şi pofte gurmande sau dacă ai grijă de siluetă şi vrei să alungi senzaţia de foame, poţi apela la câteva trucuri sau tehnici care funcţionează cu adevărat.

Un pahar cu apă. Este cel mai popular truc atunci când vine vorba despre alungarea senzaţiei de foame. Dar şi cel mai rapid şi cu cel mai scăzut nivel de calorii. Apa este cea care umple stomacul şi care te ajută să te simţi mai sătul. Cel mai bine ar fi să bei cât mai multă apă întreaga zi pentru a alunga foamea pe o durată mai îndelungată.

Spală-te pe dinţi. În acest fel vei trimite creierului un semnal şi va înţelege că masa este gata. Şi te vei gândi de două ori înainte de a mai mânca ceva pentru a nu pierde senzaţia de prospeţime.

Fructele şi legumele. Fructele şi legumele care sunt foarte bogate în apă şi fibre sunt cele care pot umple stomacul. Mărul este foarte eficient pentru a alunga foamea. Conţine foarte puţine calorii şi se umflă în stomac pentru a favoriza o senzaţie de saţietate

Pentru a varia plăcerile, trebuie să ştii că grepfrutul are cam aceleaşi calităţi, la fel ca şi legumele crude. Un mic săculeţ cu fructe sau cu legume proaspete poate deci să te ajute să alungi senzaţia de foame.

Ouăle şi produsele lactate. Dacă vrei să găteşti repede ceva cu un ingredient la îndemână, poţi miza pe albuş. Conţine foarte puţine calorii şi este foarte nutritiv şi bogat în proteine. Iar proteinele au avantajul de a favoriza senzaţia de saţietate. Acelaşi lucru şi în cazul iaurturilor. Pentru un desert foarte sănătos, poţi bate albuşul de ouă şi să îl încorporezi în iaurturile natur. Trebuie să ţii cont de faptul că gălbenuşul este foarte gras.

Agar-gar. Este un produs vegetal foarte bogat în fibre care favorizează senzaţia de saţietate deoarece se trana=sformă în stomac într-un fel de jeleu.

Un comentariu la „Câteva trucuri geniale pentru a alunga senzația de foame

  1. Fury sau Furia: Eroi anonimi (2014) pe watch series
    Scurtă descriere : actiunea se petrece in timpul celui de-al II lea razboi mondial 1945 . Protagonistii sunt membrii echipajului unui tanc american in frunte cu Brad Pitt, iar dupa moartea unui membru ii este trimis un tanar fara nici o experienta militara, fapt ce va determina spectatorul sa isi puna intrebarea cat timp va supravietui si mai ales daca nu ii va incurca pe ceilalti membrii ai echipajului.

    Filmul m-a tinut in suspans pana la sfarsit, are scene dramatice dar si comice, imbinand tot si toate ptr o nota personala de 8. de ce 8? pai parerea personala, sfarsitul e un pic exagerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *