Ce nu ar trebui să poarte bărbații

Multi barbati fac de multe ori greseli stilistice de neiertat, chiar daca femeile din viata lor par sa aprobe aceste greseli, ele nu ar trebui sa existe daca se doreste ca imaginea barbatului sa fie una deosebita.

In cele ce urmeaza va voi oferi cateva sfaturi pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in vedere atunci cand se decide sa poarte un anumit articol vestimentar, fara ca acel articol vestimentar sa fie purtat intr-un mod gresit.

Pantalonii prea stramti nu sunt cea mai buna optiune pentru barbati. Desi pantalonii skinny sunt destul de frumosi, nu toti barbatii se pot bucura de un look perfect daca decid sa ii poarte.

O alta moda ce ar trebui evitata de barbati este esarfa legata de gat. Acest accesoriu are o istorie destul de veche, cu toate ca astazi nu se mai poarta.

Nu ar trebui purtati niciodata flip flops la piscina. Aceste sandale nu sunt frumoase, chiar daca sunt de cele mai multe ori considerate comode.

Pantalonii prea scurti nu sunt o alegere prea buna pentru barbati. Acestia nu ar trebui sa se afiseze cu niste pantaloni prea scurti sau prea stramti.

Camasa mult prea stramta hawaiana ar trebui sa nu fie niciodata o alegere pentru barbati. Un alt lucru de care barbatii ar trebui sa tina cont sunt jachetele de catifea. Cel mai bine ar fi sa se renunte la acestea pentru binele look-ului personal.

Niciodata nu trebuie sa se asocieze sosetele lungi cu bermudele. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l aiba in vedere barbatii este sa nu aleaga niciodata pantaloni cu talia prea inalta pentru ca nu li se potrivesc.

Barbatii nu ar trebui sa poarte bijuterii inafara de verigheta si ceas. O alta regula pe care ar trebui sa o respecte fiecare barbat pentru a arata bine este ca gulerul camasii sa nu fie niciodata purtat ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *