Ce spune culoarea ochilor despre tine

Daca te intreaba careva care sunt factorii care determina culori diferite ale ochilor cu siguranta vei raspunde ca genetica ceea ce nu este deloc fals. In realitate, ADN-ul pe care l-am mostenit de la stramosii nostri poate spune multe despre acestia pe care poate nu i-am intalnit niciodata. Cu toate acestea, culoarea ochilor poate releva o multime de alte secrete despre noi. Va propunem aici sa descoperiti ce spune culoarea ochilor despre voi, despre personalitatea voastra, despre starea voastra de sanatate, bazandu-ne pe studii efectuate pe acest subiect.

Daca ai ochii deschisi la culoare inseamna ca esti o persoana competitiva. Cercetatorii au efectuat un studiu asurpa 336 de persoane cu scopul de a studia trasaturile de personalitate ale oamenilor. Studiul a scos la iveala faptul ca persoanele cu ochii mai deschisi la culoare precum albastru sau verde au comportamente mai competitive decat altele. Insa, din contra, acestia sunt mai putin placuti ca si persoane.

Daca ai ochii inchisi la culoare inseamna ca nu consumi mult alcool. Conform unui studiu condus de Georgia State University, persoanele care au ochii inchisi la culoare beau mai putin ca altii. Acesti cercetatori confirma faptul ca au gasit o legatura intre culoarea ochilor si consumul de alcool.

Ochiii caprui. Inteligenta este caracteristica celor cu ochii caprui insa nu numai. Aceasta culoare semnifica faptul ca persoanele cu aceasta culoare a ochilor sunt mai placute, mai loiale, inspira incredere si detin mai multe competente in materie de contact vizual. In plus, sunt lideri innascuti in general. In plus, persoanele cu ochii caprui au tendinta sa doarma mai putin decat restul, cu aproximativ doua ore mai putin si au un ciclu al somnului neregulat.

Ochii albastri. Caracteristicile ochilor albastri sunt blandetea, sex-appeal-ul precum si amabilitatea. Conform ideilor preconcepute, nu sunt atat de slabe precum pretind altii. Se pare ca persoanele cu ochii albastri suporta mai bine durerea decat cei cu ochii inchisi.

Ochii verzi. Ochii verzi sunt considerati cei mai seducatori si cei mai atragatori datorita faptului ca aceasta culoare este mai rara. Sunt considerati si cei mai misteriosi. Sunt in egala masura imprevizibili si colerici, mai creativi. Astfel, persoanele cu ochii verzi isi pot manifesta gelozia sau invidia fata de altii insa sa ramana totodata motivati si pasionati in tot ceea ce fac. Numerosi sunt cei care si-ar fi dorit sa aiba aceasta culoare a ochilor daca acest lucru ar fi fost posibil.

Ochii gri. Ochii gri sunt extrem de rari deoarece constituie o fluctuatie a ochilor albastri. Dupa cum explica si cercetatorii, ochii gri contin mai multa melanina, in partea din fata a ochilor, spre deosebire de ochii deschisi la culoare in general. Astfel, ochii de culoare gri inchis pot scoate in evidenta o dubla personalitate in functie de circumstante si in functie de situatii. Persoanele cu ochii gri trebuie sa isi dubleze eforturile in viata pentru a se face ascultati si pentru a inspira incredere.

Chiar daca numeroase sunt studiile care au fost facute pe acest subiect, asupra culorii ochilor si personalitatea, este adevarat si faptul ca experienta fiecarui individ in parte determina in mare masura adevarata sa personalitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?