Cele mai bune idei pentru pereții unei camere de copii

Chiar daca unele persoane nu pun deloc accent pe camera copilului, aceasta este foarte importanta, fiind una dintre cele mai interesante si mai necesare bineinteles, pentru orice familie care isi doreste un copil. Si cum ai nevoie de creativitate pentru a face asta, vei avea nevoie mereu de cele mai bune idei, chiar daca unele persoane pentru camera baietilor aleg un albastru iar pentru cea a fetelor in roz.

Stiind ca vei avea un copil, va trebui sa te axezi pe cele mai bune trucuri si idei pentru a-i crea o camera de invidiat. Si desi pare a fi destul de greu, totusi, ai nevoie de cateva idei de la care sa pornesti, iar apoi totul va veni mult mai usor, chiar daca nu esti un om al creativitatii. Uite cateva idei foarte interesante, pentru o camera atat pentru fete cat si pentru baieti, si pe care le poti pune in practica si cu o situatie financiara mai slaba.

Idei pentru camerele copiilor

Colectiile cu papusi si masinute de tip tablou sunt cele mai cunoscute dintre acestea. Cu cateva bucati de lemn, vei putea sa ii creezi copilului tau exact ceea ce il reprezinta cel mai mult. Dimensiunea sa, poate fi dupa propria ta alegere si bineinteles, daca iti doresti, poti sa faci asta pe un perete intreg, totul fiind in functie de gusturi. De asemenea, aici mai trebuie precizat si faptul ca indiferent de tipul sau, culorile nu sunt atat de importante, cu cat mai multe si diverse cu atat mai bine.

Prima litera a numelui sau creata din ziare reprezinta o alta idee foarte buna ca si design pentru camera propriului tau copil. Ca de exemplu, aceasta litera, o poti pune pe un perete, deasupra patului sau chiar in fata patului, deoarece indiferent unde o pui, va arata foarte bine. De asemenea, poti sa uiti de litera, si sa faci asta cu tot numele copilului tau, insa pentru asta, vei avea nevoie de un spatiu mai mare, insa daca nu ai o problema cu asta, atunci ar trebui sa alegi varianta a doua a acestei idei.

Peisaje de natura, pictate direct cu niste culori sclipitoare pe pereti sau chiar si pe tavan reprezinta de asemenea, o alta modalitate prin care poti sa creezi o mica diferenta intre camerele din casa ta. Aici, de asemenea, este la libera alegere peisajele alese, forma sau tipul lor, deoarece gusturile nu se discuta.

Diferite forme ca si stampile pe pereti, reprezinta de asemenea o metoda foarte buna pentru redecorarea camerei. Acestea, daca sunt diferite intre ele, cu atat mai bine, insa este necesar sa fie incluse in diferite forme geometrice, care  asezate intr-o anumita ordine pe cel mult doi pereti, pot atrage toate privirile si toata atentia.

Concluzie

Cand vorbim de decorarea camerelor pentru copii, putem sa fim siguri ca avem mana libera si bineinteles, putem folosi orice idee pe care o avem, cu mentiunea ca trebuie sa fie cat mai colorate.

Incearca sa fii si tu cat mai creativ, si vei putea observa cu usurinta faptul ca, poti sa te descurci si singur in ceea ce priveste acest proces, si fara sa ceri ajutorul expertilor.

Lasă un răspuns