Cele mai bune seriale old school pe care să le vezi pe Disney Star

Nimic nu este mai placut decat sa vezi si sa revezi seriale pe care candva le -ai adorat. Esti gata deci sa revezi programele culte ale anilor 90 si 2000 pe Disney + ?

O supriza foarte placuta- Disney are o oferta din ce in ce mai variata cu filme si seriale vechi culte. Fie ca vorbim despre o drama, o comedie sau un program SF, serialele care ne-au marcat adolescenta sunt mereu o placere de redescoperit.

Ugly Betty. Putin ca si Andy in The Devil Wears Prada in versiune mai nebuneasca, Betty incearca sa isi faca un loc in lumea modei. Ne face sa descoperim culisele acestei lumi trepidante intre colegi gelosi sau invidiosi si sefi foarte exigenti.

Scrubs. In zilele noastre, serialele cu medici se vor a fi din ce in ce mai realiste. Intre operatiuni ultra detaliate si cazuri din ce in ce mai complicate, cu siguranta ca vei adora si tu sa revezi acest serial foarte amuzant.

Prison Break. Prison Break este un serial foarte original. Si chiar daca stii deja cum se termina, cu siguranta ca iti va face placere sa il revezi pe Michael Scofield, cel mai bun strateg in ceea ce priveste evadarea.

Castle. In anii 2000, doua seriale politiste divizau in doua parti faniii- pe de o parte se aflau fanii umorului deci fanii Castle si pe de alte parte erau cei care preferau spiritul putin mai turmentat al lui The Mentalist.

Buffy The Vampire Slayer. Actiune, umor si monstri. Iata reteta de succes a acestui film. Pentru cei care nu se tem de serialele care au imbatranit frumos, serialul este acum disponibil pe Disney.

Desperate Hosewives.
Tradari, crime si dispute. Deja s-au intamplat o multime de lucruri pe Wisteria Lane. 8 sezoane de drame, de intamplari fericite si prietenii. Un serial cult de care nu ai cum sa te plictisesti vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *