Cum deschideți o arhivă pe telefon?

Exista unele situatii in care sunteti nevoiti sa deschideti arhive zip sau rar pe iPhone sau pe Android, dar nu reusiti sa faceti acest lucru. Ar fi bine astfel sa stiti cum sa deschideti aceste arhive chiar si de pe smartphone.

Indiferent daca aveti un iPhone sau un Android, a sti cum sa deschideti arhivele este un lucru de care sa tineti cont. Procesul de interactionare a devenit semnificativ mai usor in ziua de azi. Cele mai multe formate de documente le puteti accesa fara probleme de pe telefonul mobil. Acest principiu nu se aplica chiar in cazul tuturor fisierelor, de aceea ar trebui sa aveti acest lucru in vedere.

Daca vreti sa stiti cum sa deschideti o arhiva Zip sau rar pe telefon, va trebui sa va instalati in primul rand o aplicatie care sa va ajute cu acest lucru. Persoanele care detin un iPhone, pot descarca o aplicatie precum WinZip. Utilizatorii de Android pot downloada si ei aceeasi aplicatie.

Winzip este o aplicatie gratuita, aceasta venind la pachet cu cateva reclame care nu afecteaza functionalitatea programului pe care il veti instala. Puteti refuza oferta de achizitie in-app cu care va veti confrunta atunci cand porniti pentru prima data programul.

Pentru a profita de WinZip, va trebui sa utilizati o procedura similara, indiferent de sistemul de utilizare spre care va orientati. Va trebui sa intrati pe mail si sa cautati arhiva atasata. Faceti un tap pe ea, la fel ca in cazul oricarui atasament. Optati pentru copierea arhivei in WinZip. Daca nu primiti o invitatie in acest sens, va trebui sa faceti un tap in dreapta sus si sa optati pentru deschiderea atasamentului in WinZip.

Imediat ce veti face acest lucru, ar trebui sa vi se deschida atasamentul in WinZip si sa puteti vedea continutul. Din acest moment puteti profita de instrumentele de previzualizare pentru o varietate mare de fisiere din WinZip. De asemenea, puteti opta si pentru deschiderea lor in alte programe.

Mecanismul este unul cat se poate se simplu de folosit, dar si prietenos in acelasi timp, de aceea nu veti avea dificultati in a vedea cum functioneaza. Tineti cont de toate aceste lucruri si veti vedea ca va veti bucura de un program inedit pe care il veti putea folosi de fiecare data atunci cand veti avea nevoie. El va fi util in multe situatii si veti putea deschdie rapid fisierele care va vor interesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *