De ce a fost ținut secret titlul lui Avengers: Endgame

Avengers: Endgame a reprezentat apogeul filmelor cu supereroi, acest fiind fiind unul care a fost pe placul tuturor celor care l-au vazut. Ultimele doua filme Avengers au facut obiectul speculatiilor continue ale fanilor, acestia fiind hotarati sa afle cat mai multe indicii despre acestea. Ei si-au creat propriile teorii cu privire la aceste pelicule, fiind foarte atenti la declaratiile starurilor Realizatorii s-au straduit foarte mult sa pastreze secretul cu privire la aceste filme.

Producatorii Marvel au incercat sa aplice orice mijloc posibil pentru a feri fanii de spoilere. In acelasi timp, ei au incercat sa stapaneasca si entuziasmul actorilor precum Tom Holland si Mark Ruffalo pentru ca acestia au mai dat spoilere in trecut despre film. Presedintele Marvel Kevin Feige a explicat faptul ca Avengers 4 nu ar fi trebuit sa fie asociat cu Endgame. Daca se stia titlul ultimului film al celor de la Marvel, atunci se putea deduce si unele lucruri cu privire la ceea ce se va intampla in film. Au existat chiar si voci care au zis ca Endgame nu a fost deloc uin spoiler, cu toate ca el a fost totusi putin dezamagitor.

Acest titlu a fost dezamagitor pentru cei care asteptau filmul cu mai mult entuziasm. Daca se stia inainte de lansarea Infinity War ca urmatorul film se va numi Endgame, atunci probabil interesul ar fi fost mai mare pentru al doilea film pentru ca atunci se afla cu exactitate care va fi soarta super eroilor. Acesta a fost titlul ales inca de cand a aparut conceptul celor doua filme. Feige a mai spus si ca acest titlu a fost plantat anterior, chiar si in Age of Ultron aparand detalii cu privire la el.

Avengers Endgame este un film care deja bate recorduri in toata lumea, oamenii dorind sa se bucure de un astfel de film extrem de reusit. In momentul de fata se stie si concluzia filmului Avengers Endgame o concluzie care din ce se pare pana acum a fost pe palcul tuturor fanilor din toata lumea. Aceasta concluzie a fost una cum nu se poate mai buna pentru filmul care a reusit sa faca istorie. E posibil sa mai avem parte de filme Avengers si pe viitor, intamplarile din acest univers mergand mai departe. Vom vedea care va fi viitorul celor de la Marvel si care va fi directia spre care ei se vor orienta in cele ce vor urma.

Lasă un răspuns