De ce să-ți faci abonament pe Netflix

Netflix este o platforma de streaming online care a inclus Romania in zona sa de activitate si a oferit romanilor acces la filme si seriale, la preturi foarte avantajoase. Pentru a rasplati fidelitatea cinefilului roman, dar si pentru a-l convinge de calitatea serviciilor sale, Netflix nu percepe o taxa pentru prima luna dupa inregistrare, ulterior putandu-se alege unul dintre cele 3 abonamente pe care platforma de streaming online le ofera.

Tipuri de abonamente si toate facilitatile oferite

Optand pentru abonamentul minim, persoana in cauza poate sa vizioneze toate filmele si serialele la o calitate SD, dar acest tip de abonament nu permite conectarea simultana a mai multor dispozitive. Similar celorlalte abonamente si acesta ofera un numar nelimitat de seriale si filme, in plus posibilitatea ca userii sa se conecteze de pe toate dispozitivele.

Pe de alta parte, userul care decide pentru abonamentul standard va beneficia de o calitate HD a filmelor vizionate si, foarte important, va putea sa utilizeze simultan doua dispositive – aceasta fiind cea mai buna solutie pentru a imparti abonamentul cu prietenii, platind pe jumatate pretul unui abonament.

Nu in ultimul rand, optiunea pentru abonamentul premium asigura facilitati complete. Filmele pot fi vizionate la o calitate Ultra HD,  iar numarul de dispozitive conectate este de maxim patru.

De ce abonamentele Netflix merita pretul

Toti utilizatorii care platesc abonament la Netflix sustin ca singurul dezavantaj pe care l-au constatat ar fi faptul ca din unele serii lipsesc ultimele sezoane. In rest, aceasta platforma pare ca functioneaza perfect si merita costurile implicate. Oricum, costurile se vor reduce considerabil daca abonamentul este impartit intre prieteni.

Netflix in comparatie cu platformele de streaming romanesti

In trecut si romanii au avut tendinta de a concepe platforme care sa semele cu Hulu, Amazon Prime sau Netflix, dar acestea nu au avut succes. Un exemplu este Voyo care detinea un numar foarte mic de seriale, dar se confrunta si cu probleme care au determinat toti utilizatorii sa renunte.

Intr-o situatie similara a fost la inceput si HBO GO care desi a oferit inca de la debut o colectie de seriale si filme foarte bune a functionat similar Voyo, nereusid sa se ridice la asteptarile utilizatorilor. Daca pe desktop filmele si serialele se incarcau, desi cu greu, vizionarea pe telefon era aproape imposibila. Din fericire, problemele au fost remediate de cei de la HBO GO, iar rezultatele se pot vedea in numarul de abonati in crestere continuu.

Avand in vedere toate aceste aspect, Netflix ramane una dintre cele mai cautate platforme de streaming online pentru filme si seriale.

Lasă un răspuns