E bine să îți spui secretele pe internet?

Rețelele de socializare au un succes foarte mare în România și nu numai astfel încât cred că fiecare dintre noi are cel puțin un prieten pe care l-a cunoscut pe internet și pe care nu l-a cunoscut niciodată în realitate.

În ciuda acestui fapt continuăm să vorbim cu persoane necunoscute zi de zi astfel încât aceștia ne devin la un moment dat adevărați prieteni. Totuși este bine să avem încredere în astfel de persoane și să le spunem secretele noastre ?

Eu unul prefer ca atunci când am ceva pe suflet să vorbesc cu o persoană de pe internet deoarece mi se pare mult mai comod. Totuși nu vorbesc chiar cu oricine ci cu persoane cu care vorbesc de cel puțin câteva luni astfel încât să fiu sigur că în spatele contului nu se află nu știu ce maniac. Prefer să vorbesc cu un prieten de pe internet și să îi împărtășesc secretele deoarece știu că nu are ce să facă cu ele.

De exemplu un prieten bun din realitate ar putea să profite de secretele mele iar atunci când ne certăm ar putea dezvălui tuturor detalii despre viața mea personală.

În cazul unui prieten de pe internet este mai lejer deoarece acesta chiar dacă este un prieten fals nu prea are ce să facă cu lucrurile mele intime decât să dea share pe profilul personal, însă dacă nu avem prieteni comuni este complet inutil gestul.

Totuși trebuie să avem grijă ce detalii oferim pe rețelele de socializare deoarece dacă sunt chiar prea intime și prea personale acestea ar trebui să fie știute doar de noi și nu ar trebui să le tratăm ca pe o poză pe care o distribuie toată lumea.

Voi aveți prieteni virtuali pe care nu i-ați cunoscut niciodată în realitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *