Filmările pentru sezonul 2 al serialului Sex Education

Sex Education va beneficia de un sezon cu numarul 2. Vestea buna a fost deja confirmata de Netflix si filmarile pentru acest nou sezon tocmai au debutat.

Sex Education revine curand pe Netflix. Platforma de streaming a anuntat deja din luna februarie ca urmeaza un nou sezon al serialului british care s-a bucurat de un succes enorm. Un sezon care va fi alcatuit din 8 episoade.

Netflix a dezvaluit recent un clip video cu actorii care descopera scenariul noului sezon, un sezon extrem de asteptat de fani de altfel. Si, daca este sa ne luam dupa reactii, se anunta a fi un sezon extrem de amuzant, mult mai amuzant decat primul.

Sex Education, un serial cu peste 40 de milioane de fani
Aceasta veste ar trebui sa ii incante pe fani. Si acestia sunt extrem de numerosi, numai putin de 40 de milioane din lumea intreaga. Conform Netflix, numai putin de 40 de milioane de persoane au urmarit din casele lor aventurile lui Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey si ceilalti.

Daca inca nu ai vazut primul sezon – mare greseala – trebuie sa stii ca serialul Sex Education il are in centru pe Otis Milburn, un adolescent care nu se simte prea bine in pielea sa, care nu isi asuma propria sexualitate. Acesta din urma se va inspira din metodele mamei sale, un sexolog interpretat de excelenta Gillian Anderson, pentru a-i ajuta pe elevii care invata la liceul sau sa aiba o viata sexuala reusita. Un serial amuzant si emotionant totodata care demonstreaza – daca mai era nevoie acest lucru – ca putem rade si daca un film nu este presarat de clisee si de idei preconcepute.

Primirea primului sezon a fost cu adevarat spectaculoasa, serialul s-a bucurat de un succes enorm. Indivizi din intreaga lume s-au indentificat cu personajele serialului. Pana si creatorii au fost impresionati de succesul de care s-a bucurat serialul.

S-a confirmat deja acest lucu – Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa et Aimee-Lou Wood s-au alaturat castingului pentru sezonul cu numarul 2 al serialului. Pentru moment, nicio data oficiala de difuzare nu a fost confirmata. Sa speram ca va fi difuzat cat mai repede cu putinta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?