Fitoterapia este cea care te ajută să slăbești!

Să slăbeşti nu este un lucru deloc uşor şi toate femeile sunt de acord cu asta, cu siguranţă. Mai ales atunci când te confrunţi şi cu o piele cu aspect de coajă de portocală sau cu colăcei. Ştiai însă că fitoterapia este de mare ajutor atunci când vrei să ajungi la silueta ideală?

Plante anti-celulită? Dietele drastice nu sunt cea mai bună idee atunci când vrei să slăbeşti. Nutriţioniştii recomandă să se consume alimente cât mai sănătoase şi să nu te privezi de unele alimente pentru a te îngrăşa mai apoi brusc dacă nu mai urmezi dieta. Produsele naturale sunt în acest caz cea mai bună soluţie. Ananasul şi papaya sunt cele mai bune fructe pentru a scăpa de pielea cu aspect de coajă de portocală. Ananasul conţine bromelină care acţionează direct asupra proteinelor, conţine foarte puţine calorii şi arde foarte eficient grăsimile. Papaina din papaya acţionează şi ea foarte eficient contra celulitei. Sunt foarte bogate în vitamine şi alungă foarte eficient senzaţia de foame.

Plante anti-stres? Stresul poate să stea cel mai adesea la baza luării în greutate. Deci trebuie să tai răul din rădăcină şi să apelezi la plantele cu un efect calmant. Adică valeriana, melissa, sunătoarea sau păducelul.

Plante care pot arde eficient grăsimea? Ceaiul verde este foarte eficient atunci când vine vorba despre arderea de grăsimi. Guarana este şi ea o plantă de mare ajutor care vine cu un plus de tonus şi de vitalitate. Conţine cafeină care poate stimula organismul. Produse naturale care te pot menţine în formă şi care stimulează în acelaşi timp organismul. Iar dacă vrei să accelerezi combustia de grăsimi prepară o infuzie pe bază de coajă de portocale amare.

Plantele care alungă senzaţia de foame? Pentru a reduce aportul de calorii şi pentru a slăbi eficient, poţi miza pe plantele care reduc apetitul. Pectina din mere este de mare ajutor în acest caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?