Ghid de cumpărături – Căști audio

Castile sunt acum niste accesorii fara de care ne-ar fi mult mai greu, deoarece nu de putine ori ni se intampla sa mergem pe strada ascultand muzica, sa vorbim la telefon folosind castile, sau pur si simplu sa vedem un film fara sa deranjam pe nimeni. De aceea am facut un ghid de cumparaturi despre cum sa alegi o pereche de casti ok pentru tine.

Tipul castilor si utilizarea acestora
Exista o multime de tipuri de casti, iar mai jos vi le prezentam pe scurt. Exista casti clasice pentru PC, cu microfon, casti de tip DJ care au dimensiuni mai mari fiind foarte populare, casti home entertainment, de dimensiuni mai mari foarte bune pentru filme, casti clasice pentru telefon, casti sport precum si casti gaming.

Design
Desginul este foarte important nu numai pentru aspectul sau ci si pentru utilitate. Castile pot fi in-ear (cele pentru telefoane), cu banda de sustinere (castile pentru PC) precum si casti cu banda de sustinere over – ear, pe care le intalnim la castile de tip DJ, gamin sau home entertainment.

Tehnologie
Daca vrei niste casti care sa nu te incurce cu firul lor, atunci ai putea opta pentru niste casti wireless, doar ca pretul lor e ceva mai mare. De asemenea, niste casti bune trebuie sa dispuna si de o tehnologie de izolare zgomot, astfel incat sunetele din jur nu te vor deranja atunci cand asculti muzica.

Alte aspecte
Dupa cum ziceam si mai sus, castile pot fi cu cablu si conector Jack 3.5mm sau USB, dar si Bluetooth sau Wireless, cele din urma avand pretul ceva mai mare. Sensibilitatea este un alt aspect de care sa tii cont. Cu cat e mai mare, cu atat muzica se va auzi mai bine.

Asadar, acestea sunt cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei niste casti ok.

Lasă un răspuns