La Cârțișoara

In Cartisoara, la Casa Mosului, vei fi musafir, si nu client. La Casa Mosului te vei putea bucura de o ospitalitate unica, pentru ca primirea va fi foarte calduroasa, iar masa va fi mereu plina, astfel incat sa te bucuri de cele mai bune bucate.

 Pensiunea este foarte primitoare, in primul rand datorita gazdei, un profesor de sport iesit la pensie. Aceasta pensiune, a fost construita pe locul unei vechi case batranesti.

Casa Mosului se afla pe Transfagarasan, celebrul drum care strabate Muntii Fagaras. Sunt multe locuri de vazut, daca vei ajunge in aceasta zona. In primul rand ai Transfagarasanul, dupa care, daca vei mai parcurge 17 kg in plus, vei reusi sa ajungi la Balea Cascada. De aici, pe timp de iarna, poti lasa masina si sa optezi pentru telecabina, care te va duce pana la Balea Lac.

 Ar trebui sa stai minim doua nopti in zona, pentru a te putea bucura de toate frumusetile pe care le ofera. Plus ca te vei putea odihni bine si te vei putea bucura de o mancare pe cinste. Putine sunt pensiunile care ofera musafirilor o primire ca in familie.

 Casa Mosului este una dintre aceste pensiuni, iar faptul ca te vei caza aici, va insemna ca te vei bucura cu siguranta de toate aspectele foerite de aceasta pesniune. Linistea si privelistea spre Fagaras din camera este un alt lucru care pun aceasta pensiune in evidenta.

 Exista si conexiune la internet in aceasta pensiune, iar masina se poate parca chiar in curtea ei. Masa este mereu imbelsugata si te vei putea bucura de niste bucate alese. Sunca, branza, dar si carnatii sau vinul de casa, te vor face sa te simti foarte bine si te vei bucura de ospitalitatea gazdelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *