Lucifer – serialul cu un succes fenomenal continuă…

Un nume care poate starnii multe controverse in randul oamenilor de rand, dar cu o istorie foarte interesanta, una biblica chiar. Lucifer este titlul serialului care din 2015 a facut furori in randul tinerilor, de-a lungul celor 3 sezoane tinandu-ne cu sufletul la gura de la un episode la altul. Pe langa numele serialului, acesta este si numele personajului principal, mai exact Lucifer Morningstar jucat de actorul Tom Ellis, intruchipand personajul biblic ajuns pe Pamant.

Inainte de a incepe introducerea articolului, vreau sa va anunt de pe acum ca anul viitor vom avea parte si de sezonul 4 din Lucifer, acesta fiind preluat de catre Netflix in urma multor discutii asupra acestui serial ce a prins de la episod la episod mai multi fani.

Intrebarea cea mai interesanta este unde si-a ales Luciferul sa se stabileasca? Ei bine ca un veritabil pacatos, a ales sa se stabileasca in Orasul pacatelor si al pacatosilor, mai exact Los Angeles. Acest diavol isi incepe calatoria pe Pamant intr-un mod foarte stilat, fiind mereu imbracat la costum, alaturi de accentual sau britanic care ii ofera o aura misterioasa.

Totul merge foarte bine pentru Lucifer, putem spune ca are viata perfecta din punctul unora de vedere, asta pana in momentul in care apare Detectivul Chloe Decker, cel de-al doilea personaj principal al acestui serial, ea avand o putere speciala asupra lui, aceea de a il face vulnerabil ba chiar muritor.

Povestea principala din acest serial este reprezentata de lupta lui Lucifer cu tatal sau, mai exact Dumnzeu, el crezand mereu ca este controlat de Acesta si vrand sa scape, lucru care nu este tocmai usor. Povestea Diavolului incepe in momentul in care isi incepe cariera in cadrul L.A.P.D, alturi de Chloe, ajutandu-se unul pe celalalt in rezolvarea mistrelor, putem spune ca ei se completeaza ca Ying si Yang in cazul acesta.

De-a lungul sezoanelor Lucifer este reunit atat cu fratii lui cat si cu mama lui, acesta fiind un moment remarcabil pentru el, deoarece nu mai stie care dintre ei vrea sa il controleze, Mama sau Tatal lui, iar in final el ia hotararea de a o trimite pe ea in alta dimensiune cu ajutorul unui pumnal faurit chiar de Dumnezeu.

In sezonul trei, avem placerea de cunoaste un nou personaj biblic, mai exact Cain, care devine locotenent al depatamentului de politie, toata aceasta mascarada, doar pentru a-si implinii unul dintre cele mai vechi vise ale sale, acela de a reusii sa moara. Lucifer incearca prin diferite metode sa il ucida, dar nu inainte de a face un pact cu el, in final reusind sa ajunga la rezultatul dorit.

Pe parcursul acestor sezoane Lucifer este insotit de diferite personaje care il ajuta sa devina mai buna si  sa se cunoasca pe sine insusi mai bine, aceste persoane fiind: Mazikeen, demonul sau din iad, Amenadiel, fratele lui mai mare, Dr Linda Martin, psihologul personal, Charlotte, intai mama apoi prietena de nadejde, Ella Lopez, colega de la criminalistica care nu este trista niciodata, Dan Espinoza, coleg de munca si fostul sot al lui Chloe si nu in ultimul rand Trixie, fata lui Chloe si a lui Dan.

Sezonul trei, care este si cel mai lung, se incheie cu un episod bonus, acesta fiind facut din prisma lui Dumnzeu si care ne arata cat de diferita putea fii povestea prin schimbarea unui mic detaliu, dar in acelasi timp, Lucifer si Chloe intalnidu-se in alte incojurari si provenind din vieti mai putin diferite.

Nu uitati sa intrati si pe blogdecafea.ro pentru mai multe informatii actualizate aproape in timp real despre Lucifer sezonul 4, un serial de nota 10.

Lasă un răspuns