Mobilă ieftină pentru dormitor

Toti visam la un dormitor aspectuos, amenajat dupa gusturile si nevoile individuale, care sa fie confortabil, primitor, dar sa aiba si uitilitati particulare, de exemplu: un dulap generos, un pate mare sau mai mic, n spatiu de depozitare in dulap, in comoda sau in pat si exemplele pot continua. De cele mai multe ori aceste visuri raman doar atat. Intrebarea este simpla : De ce raman doar niste visuri dorintele noastre? Raspunsul este la fel de simplu. Visurile fiecaruia dintre noi nu ajung sa se materializeze din cauza fricii, din cauza informatiilor care circula la nivel de masa si care de multe ori au rolul de a dezinforma in detrimentul informarii. Aceste informatii au legatura cu mobila ieftina pentru dormitor. Tindem sa credem ca mobila ieftina pentru dormitor face rabat la calitate, de aceea, decidem sa nu ne inlocuim vechiul dormitor, care s-a uzat dar pe care l-am achizitionat de ceva timp, la un pret mare, pe care in acest moment nu ne putem permite sa il achitam. Este adevarat ca mobila ieftina pentru dormitor nu are calitati identice cu mobila mai scumpa pentru dormitor, asta este un fapt clar, normal, logic, dar oare mobila ieftina pentru dormitor sa fie atat de slab calitativa? Gandeste-te la o bratara din aur de 14k pe care o achizitionezi dintr-un magazin de bijuterii care nu promoveaza un brand sau mai multe nume celebre. Vei achizitiona bratara la pretul x din acel magazin si dintr-un magazin ce promoveaza un brand cunoscut, produsul v-a avea un pret dublu. Asa se intampla si cu mobila ieftina pentru dormitor. Da, nu poti compara un dormitor de 1000 de lei cu un dormitor de 2000 de lei, dar nu poti compara nici dormitorul de 2000 de lei cu cel de 35000 de lei, 4000 de lei, 6000 de lei si exemplele pot continua, asa cum aurul de 18k este diferit fata de cel de 14k, iar cel de 24k este superior amandurora. Mobila ieftina pentru dormitor va avea de obieci preturi de la 500 de lei pentru un pat de o persoana, pret ce va ajunge pana la 1500 de lei pentru un pat matrimonial, 1500 de lei fiind de obicei pretul maxim in care se incadreaza un pat matrimonial ce poate fi desemnat ca fiind parte din mobila ieftina pentru dormitor. Da, 1500 de lei, adica un salariu minim pe economie in Romania. Atunci, de ce ai considera ca un pat de 1500 de lei, 1000 de lei, 800 de lei, nu va indeplini toate standardele pe care le-ai impus pentru dormitorul tau? De ce ar trebui sa crezi ca un pat de 500 de lei sau de 600 de lei nu ar putea fi suficient pentru copilul tau? Multe persoane ar spune ca produsele mai scumpe sunt mai bune doar pentru ca sunt mai scumpe. In viata reala lucrurile stau altfel.

Nu conteaza numele magazinului, nu conteaza brandul, atat timp cat produsele au la baza acelasi material. Pentru acest articol am luat exemplul magazinului Vento. Vento este un magazn cu experienta pe piata de 25 de ani. Vinde mobila ieftina pentru dormitor, vei gasi aici paturi de 500 de lei, dormitoare de 1000 de lei, de 2000 de lei dar si de 7000 de lei, toate bucurandu-se de o calitate exceptionala. Singura diferenta este grosimea PAL-ului din care sunt realizate produsele sub 2500-3000 de lei. PAL-ul este materialul ce sta la baza mobilierului comercializat de magazinul Vento, indiferent de categoria sau pretul acestuia.

Astfel, toti trebuie sa intelegem ca mobila ieftina pentru dormitor nu defineste un mobilier jignitor. Mobila ieftina pentru dormitor inseamna un mobilier mai ieftin ca altul si doar atat.

Lasă un răspuns