Oppo Reno 2 – aparat foto cvadruplu și zoom x20 în program

Oppo Reno 2 este echipat cu un aparat foto cvadruplu care ofera un zoom (fara indoiala hibrid) x20, comunica marca, care anunta o lansare oficiala pentru data de 28 august 2019. Acest smartphone este echipat si cu un slider in forma de aripioara de rechin pentru modulul foto frontal.

Oppo Reno 2 va fi lansat in mod oficial pe data de 28 august 2019. Constructorul chinez a confirmat inainte de prezentarea oficiala cateva caracteristici ale acestui smartphone. Acesta din urma va fi echipat cu un aparat foto cvadruplu in partea din spate. Modulele foto sunt dispuse pe verticala si in mijloc. Putem observa in egala masura ca designul cu aripioara de rechin se reintoarce. Acest slider permite ascunderea aparatului foto frontal cand nu mai avem nevoie de el, si propune un raport corp ecran ridicat, fara breton sau perforatie.

Oppo Reno 2 – aripioara de rechin se reintoarce, 4 aparate foto si un zoom x20. Oppo promite prezenta unui zoom x20. Constructorul a facut deja senzatie cu Oppo Reno Zoom 10X in urma cu cateva luni si a decis sa se concentreze in continuare asupra acestei functionalitati. Va amintim ca acesta din urma oferea un zoom optic 6x un zoom hibrid 10x si un zoom digital 60x. Ne putem astepta deci ca fabricantul sa ne propuna un zoom hibrid 20x pe acest model, cu siguranta cu un melanj de imbunatatiri in ceea ce priveste sistemul optic al teleobiectivului.

In mod interesant, nu se vede senzorul periscop in primele imagini aparute online, in randarea de fata, cum se intampla in cazul lui Oppo Reno Zoom 10x, ci doar niste senzori clasici la prima vedere. Diagonala ecranului va fi de 6,43 inchi, FHD+, ecranul va fi unul AMOLED si cititorul de amprente se va afla sub ecran. Conform unui teaser difuzat online, cele patru aparate foto urmeaza sa fie aliniate vertical. Carcaterisiticile nu sunt inca precizate insa este vorba despre un aparat principal de 48mpx, de un modul de 8mpx, ultra unghi larg, de un modul de 13mpx pentru zoom si de un senzor de 2mpx monocrom.

Pentru inceput, Oppo Reno 2 va fi lansat in India. Insa, fara indoiala, va fi disponibil si pe alte piete, in Europa poate sub un nume diferit. In al doilea trimestru al anului 2019, Oppo a devenit al treilea mondial, in fata lui Apple, pe piata smartphone-urilor. Extrem de popular in China, marca incepe sa convinga din ce in ce mai multi fani pe plan international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *