Peaky Blinders, sezonul 5 – data difuzării, episoade

Descopera toate informatiile necesare cu privire la noul sezon al serialului britanic Peaky Blinders.

Data lansarii. Inca nu a fost precizata nicio data precisa, asteptam informatii in aceasta privinta de la BBC. Insa, serialul ar trebui sa revina pe micul ecran in vara anului 2019 si putin mai tarziu si pe Netflix. Filmarile pentru sezonul cu numarul 5 s-au incheiat deja, in ianuarie anul acesta, sub directia realizatorului Anthony Byrne. De notat este faptul ca, in urma succesului imens de care s-a bucurat acest serial, serialul a trecut de la BBC Two la BBC One.

Trailer. Inca nu exista un trailer disponibil pentru sezonul 5 al serialului Peaky Blinders insa un teaser dezvaluit de BBC cu privire la serialele anului 2019 dezvaluie primele imagini ale acestui nou sezon.

Episoade si poveste. Acest nou sezon va fi compus din 6 episoade, la fel ca si in cazul sezoanelor precedente. Creatorul serialului, Steven Knight, a oferit cateva informatii cu privire la urmatoarele evenimente. Povestea are loc in anii 30. Marea Depresie si avantul fascismului vor face parte in egala masura din poveste. Sezonul cu numarul 4 s-a incheiat cu alegerea lui Tom Shelby in fruntea Camerei Deputatilor, impunand inca o data un membru din clanul Shelby intr-o pozitie de putere.

Casting. Cillian Murphy se va reintoarce in rolul lui Tom Shelby. Ii regasim in egala masura pe Paul Anderson (Arthur Shelby), Finn Cole (Michael Gray), Sophie Rundle (Ada Thorne) si Helen McCrory (Polly Gray).

O serie de noi actori isi vor face aparitia in acest nou sezon precum Sam Clafin (Hunger Games), Anya Taylor Joy (Split, The Witch) sau Emmett Scanlan (Guardians of Galaxy).

Daca iti plac dramele istorice atunci Peaky Blinders este fara indoiala unul din serialele tale favorite inca de la aparitia sa, in 2016. Serialul are de toate, sunt reunite toate ingredientele unui serial de succes – gangsteri, dragoste si politie, totul in Anglia secolului trecut. Mai trebuie doar sa mai avem putina rabdare pana la vara, cand urmeaza sa fie difuzat, pentru a revedea personajele noastre preferate din aceasta drama istorica care va fi difuzata pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *