Platforme pentru freelancerii români

Chiar dacă foarte mulți freelanceri români activează pe platformele foarte populare din afară, sunt și persoane care preferă să lucreze cu clienții din România, din comoditate sau pur și simplu pentru că nu stăpânesc foarte bine limba engleză. Astfel, pentru freelancerii din țară am decis să facem acest articol în care le recomandăm câteva platforme unde își vor găsi clienți mai ușor.

1.Microjoburi
Una dintre cele mai cunoscute platforme pentru freelanceri din România este Microjoburi. Aceasta are o structură foarte bine gândită, un portofoliu de clienți destul de bogat, și îți permite să îți vinzi serviciile pentru 50 de lei sau mai mult. Totuși, pentru a posta mai multe anunțuri, vei avea nevoie de un cont premium.

2.Freelancerit.Ro
Freelancerit.Ro susține că ar fi prima platformă pentru freelancerii din România. Cert este însă faptu că platforma este în limba engleză, chiar dacă extensia este .ro, însă există un număr destul de mare de freelanceri români care și-au făcut cont pe această platformă.

3.Congrazie.Ro
O altă platformă românească pe care ar trebui să vă înscrieți pentru a găsi mai mulți clienți ca freelanceri este congrazie.ro, care se mândrește cu un număr de peste 6000 de utilizatori înscriși.

4.ZeroDesk.Ro
De Fiverr cu siguranță ați mai auzit până acum, însă probabil că nu știați că acesta are și o variantă românească, dacă o putem numi așa, și anume ZeroDesk.Ro.
Așadar, acestea 4 sunt site-urile unde îți poți găsi de lucru dacă ești freelancer, însă poți să încerci și forumuri precum Seopedia.Ro sau ArenaWeb.Ro, dar și să îți faci un blog unde să îți postezi anunțurile pentru serviciile prestate.

De asemenea, dacă stăpâniți limba engleză, atunci ar trebui să încercați și platforme străine populare precum Upwork, Odesk, Fiverr sau Freelancer.Com, platforme considerate cele mai bune pentru freelanceri.

Lasă un răspuns