Tantra masaj – beneficii majore

Masajul este ceea ce se poate defini ca o procedură prin care o altă persoană îți relaxează mușchii doar prin exercitarea unei presiuni adecvate pentru ameliorarea durerii și reducerea stresului. Masajul Tantra este destul de similar, dar spre deosebire de masajul tradițional, este o experiență diferită și implică vindecare, nuditate, părți intime și adesea orgasm.

Elemente de bază:
Tantra masajul este o practică care diferă de masajul tradițional, deoarece încorporează esența tantrică a energiei (shakti). Această formă de masaj elimină blocajele cu care se confruntă persoanele moderne, blocajele fizice, mentale, emoționale, sexuale sau chiar psihosomatice.
În timpul unei sesiuni de Tantra masaj, realizat la salonul Tao Erotic Massage Bucharest, specializat în arta masajului Tantra, vei înțelege că orgasmul nu este scopul final al acestui tip de masaj. Unul dintre avantajele acestui tip de masaj sacru este creșterea potențialului erotic, obținerea unei plăceri rafinate, iar atingerea orgasmului ar trebui văzută ca un produs secundar, nu ca obiectiv principal.

Ce este masajul Tantra?
Pentru început, sesiunea de masaj Tantra se realizează de obicei nud, nu se poartă haine decât dacă nu te simți confortabil dezbrăcat. Mai întâi, ești masat pe tot corpul cu ulei cald, un ulei cu arome relaxante. Masajul și atingerea acționează pentru a-ți trezi energia erotică și pentru a o răspândi în tot corpul. În timpul unei sesiuni de masaj Tantra poți simți multe reacții diferite care se produc în corpul tău, în gândurile și emoțiile tale.
Maseuze profesioniste, yoghine cu experiență Tantra, sunt acolo pentru a răspunde oricăror întrebări pe care dorești să le adresezi sau să le împărtășești ceea ce simți în timpul sesiunii de masaj Tantra. Maseuzele te vor masa și îți vor atinge tot corpul cu dragoste și respect.

Beneficiile masajului Tantra:
Masajul Tantra are multe avantaje. Acestea includ îmbunătățirea sănătății și a vitalității, tratarea disfuncțiilor sexuale comune ale bărbaților și femeilor, eliminarea blocajelor emoționale, realizarea și trăirea trezirii spirituale, îmbunătățirea potențialului orgasmic și a plăcerii, reducerea stresului, promovarea relaxării.

Tantra este o practică în care noțiunea de dualitate nu există. În Tantra, se spune că totul este rezultatul unirii dintre un principiu creativ feminin (zeița Shakti) și un principiu de fertilizare masculin (zeul Shiva). Aceasta înseamnă că contrariile se unesc, se îmbină (masculin și feminin, Ying și Yang, spirit și materie) pentru a forma un întreg și pentru a permite atingerea extazului sacru.

Practica masajului Tantra aduce bunăstare la diferite niveluri (atât în ​​ceea ce privește aspectele spirituale și psihice, cât și aspectele sexuale, fizice și relaționale). Printre beneficiile aduse de practica masajului Tantra putem enumera:
– Trezirea tuturor simțurilor,
– O mai bună comuniune cu mediul înconjurător,
– O mai bună circulație a energiilor,
– Elevarea conștiinței,
– O stare de relaxare (mentală, fizică și emoțională);
– Dezvoltarea relației cu sine și cu ceilalți,
– Restabilirea comunicării cu propriul corp,
– Reafirmarea și retrăirea dragostei, a senzualității,
– Cunoașterea unei alte forme de plăcere,
– Stimularea corpului ca un întreg,
– Cunoașterea stării de abandon, dizolvarea egoului.
– Experimentarea și trăirea conștientă a stării de non-dualitate.

Lasă un răspuns