Toamna – seriale pe care nu trebuie să le ratezi

Intre spin-off-uri, aventuri fantastice, drame inspirate din viata reala si povesti de dragoste, productiile care isi vor face aparitia pe ecranele noastre din toamna se anunta colorate si bogate in intrigi. Iata o selectie a celor mai bune seriale care isi vor face aparitia din aceasta toamna pe micile ecrane.

Modern Love. Aaah…dragostea. Nu ne mai saturam de ea. Mai ales de felul in care este explorata in acest serial, sub multiple forme- platonica, romantica, sexuala, egocentrica, etc. Cele 8 povesti ale serialului sunt independente una de alta. Si actritele si actorii alesi sunt perfecti: Anne Hathaway, Tina Fey («30 Rock»), Dev Patel («Slumdog Millionaire»), John Slattery («Mad Men»). Acest serial este pentru tine daca iti plac serialele romantice si povestile frumoase de dragoste.

Carnival Row. Produs de Amazon Prime, cu o distributie de cinci stele, intriga serialului Carnival Row se deruleaza in epoca victoriana. Eroii? O serie de creaturi mitologice de care oamenii de tem, sunt ingroziti. Insa, totul risca sa se dea peste cap in urma sosirii in zona a unui detectiv si a unei zane. Acest serial este pentru tine daca esti dependent de universurile fantastice, de decorurile ingrijite si de eroii care lupta pentru dreptate.

Kristen Dunst va intra in pielea lui Krystal Stubbs, angajata unui parc acvatic. Aceasta din urma va face tot ce ii sta in putere pentru a se razbuna pe compania care a condus familia sa spre faliment.

Mrs Fletcher. Eve Fletcher, divortata, nu poate sa isi revina dupa plecarea fiului sau la Universitate. Cu toate acestea, decide sa se ocupe mai mult de ea si sa profite de aceasta libertate neasteptata. Filme porno, vulgaritati, situatii erotice la supermarket, experiente homosexuale, va incerca de toate. Serialul va fi difuzat din aceasta toamna pe HBO.

Batwoman. Actiunea serialului se desfasoara la trei ani dupa disparitia misterioasa a lui Batman. De atunci, politia din Gotham este total depasita si gastile criminale au preluat controlul asupra orasului. Kate, care a crescut in acest oras, revine, dupa ce a urmat cursurile unei scoli militare. Si, pentru a-i salva pe ai sai, se imbraca cu faimosul costum negru.

Katy Keene. Kathy Keene este un spin off al serialului Riverdale. Insa, de data aceasta, scenariul se deruleaza la New York. Urmarim destinul lui Katy Keene, un personal shopper care viseaza sa devina designer de moda. Isi impartaseste visele cu iubitul sau si cu colega sa de camera, Josie McCoy, viitoare cantareata profesionista. Acest serial este pentru tine daca nu vrei sa renunti la universul Riverdale, amestecat cu cel din Glee si cu mesaje pozitive. Kathy Keene risca sa devina cat de curand un serial de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *