Top 5 superalimente pe care trebuie să le consume o Super Woman

Vrei să fii o Super Woman în viaţa de zi cu zi? Ce ar fi să apelezi la unele superalimente? Aceste produse naturale sunt cele care au un efect pozitiv imediat asupra sănătăţii. Fructe mici, seminţe, mirodenii…. Iată care sunt superalimentele de consumat dacă vrei să fii o Super Woman.

De ce este un aliment un super aliment? Deoarece are o mulţime de nutrienţi benefici şi au peste 12 proprietăţi bune pentru sănătate, faţă de 3, 4 câte au alimentele obişnuite.

Fructul Goji. În primul rând, fructul goji are cele mai puternice proprietăţi anti-îmbătrânire. Iar mai apoi are virtuţi anti-cancer, anti-oxidante, poate întări sistemul imunitar, poate detoxifica organismul şi poate diminua nivelul de colesterol rău şi multe altele. O comoară plină de beneficii cu alte cuvinte.

Alga chlorella. Alga verde numită şi alga chlorella face parte din categoria celor mai puternice superalimente din categoria sa. Te ava ajuta să îţi purifici organismul, să elimini toxinele, să detoxifici organele şi să îţi întăreşti sistemul imunitar în acelaşi timp. Acest lucru se datorează nivelului ridicat de vitamine, de minerale, de enzime şi de proteine.

Curcuma. Este o mirodenie în nuanţe de auriu cu nenumărate beneficii atunci când vine vorba despre sănătate. Are o acţiune anti-inflamatorie, anti-infecţioasă, anti-cancer şi protejează sistemul digestiv. Ajută ficatul să îşi facă aşa cum trebuie munca.

Acai. La fel ca şi goji, fructul acai este un superaliment care conţine foarte mulţi anti-oxidanţi dar nu numai. Este foarte bogat în aminoacizi şi omega 3.Te poate proteja deci contra depresiei, a bolilor cardiace sau a diabetului.

Seminţele de chia. Sunt foarte eficiente pentru a slăbi, contra nivelului de colesterol rău, contra constipaţiei şi sunt cele mai bune pentru digestie. Sunt foarte bogate în acizi graşi omega 3 şi fibre şi sunt cele mai delicioase în iaurturi sau sucurile smoothie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?