Top cele mai bune drame de vizionat pe Netflix

Dramele sunt tot mai cautate si apreciate deoarece au rolul de a evidentia in oarecare masura laturile ascunse ale tuturor timpurilor. Sunt oameni care considera ca dramele sunt pentru depresivi.

Nimic mai fals, sunt doar povesti, de cele mai multe ori reale, care se intampla. Pe platforma de streaming 123movie hd online Netflix exista o categorie separata de astfel de filme si articolul de fata le evidentiaza pe cele pe care nimeni nu ar trebui sa le rateze.

Lista lui Schindler (1993) reprezinta o adevarata capodopera a cinematografiei, fapt dovedit de cele sapte premii Oscar pe care le-a castigat. Filmul reprezinta o drama petrecuta in al Doilea Razboi Mondial atunci cand nazistii incepusera represiunile asupra evreilor.

Oskar Schindler este un membru din Partidun Nazist care salveaza vietile a cel putin 1100 de evrei in vremea Holocaustului. Chiar daca este greu de crezut el nu era un om bun, ci o persoana care cauta profit in orice, dar care a lasat o urma in istoria razboilui. Este o marturile despre toate ororile razboiului si despre modul in care caracterul uman s-a alterat.

The curious case of Benjamin Button reprezinta unul dintre cele mai interesante filme de drama si este produs dupa o nuvela din 1920, despre o persoana care s-a nascut avand 80 de ani si care a murit la 0 ani. El s-a nascut batran si moare bebelus.

Filmul incepe la finalul Primului Razboi Mondial si prezinta viata atipica a lui Benjamin care incearca sa traiasca totul, amintirile, despartirile si iubirile, tristetea mortii si intalnirea locurilor nemaivazute, dar in special vrea sa atinga lucrurile care raman dincolo de timp, desi experientele sale au loc pe dos.

Pearl Harbor – Este considerat unul din cele mai bune drame si smulge tuturor cel putin cateva lacrimi. Este spusa povestea a doi buni prieteni care au acelasi functii si ocupatii. Din nefericire ei au si aceeasi iubita.

Filmul este axat in special pe atacul aerian initiat de trupele japoneze asupra bazei americane. Avioanele de lupta japoneze lanseaza atacul surpriza asupra bazei Pearl Harbor din Hawaii. Ziua aceasta scoate America in plin razboi si schimba cursul istoriei, fiind prezentata intr-un film despre dragoste, patriotism si pasiune.

Aceste filme clasice din categoria drama pot fi vazute pe orice platforma de streaming online, inclusiv pe Netflix, fiind unele dintre cele mai cautate chiar si in prezent de multe persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?