Top seriale pe care le știi cu siguranță dacă ai crescut în anii ‘90/2000

Inainte ca celebrul deja canal American CW sa devina o adevarata referinta in materie de teen shows- “Gossip Girl”, “The Vampire Diaries”, “Riverdale”… exista WB. Si daca ai crescut in anii ‘90/2000, cu siguranta ca ai vazut macar unul din aceste seriale.

In Statele Unite, canalul WB, a difuzat intre anii 1995-2005, unele dintre cele mai frumoase si mai celebre seriale pentru adolescenti. Sa vedem care sunt acesstea.

Charmed. Oare serialul acesta mai are nevoie de prezentare? Intr-o perioada in care acesta este mai mult ca niciodata de actualitate, datorita revenirii sale le canalul CW, surorile Halliwell demonstreaza inca o data imensa lor popularitate in intreaga lume.

Brothers Scott. Un serial care a aparut in anul 2003 pe canalul WB. Si in ciuda unei audiente dezamagitoare la inceput, serialul a devenit un verutabil succes. Dupa trei sezoane serialul s-a mutat pe CW unde isi continua aventurile cu succes.

7th Heaven. Nu avem cum sa uitam acest serial si sentimentele bune la care ne duce cu gandul genericul sau. Este cel mai mare succes « ever » de la WB, avand o audienta nemaintalnita, de numai putin de 12, 5 miloane de telespectatori in februarie 1999. Dupa 10 sezoane petrecute pe canalul WB, al unsprezecelea sezon a fost difuzat pe CW, bucurandu-se la fel de cel mai mare succes.

Buffy, The Vampire Slayer. Serialul care a facut-o celebra pe Sarah Michelle Gellar este un alt mare success al canalului WB. Chiar daca sezonul cu numarul 1 nu a fost cel mai reusit, avand doar 12 episoade si un buget foarte mic, sezonul 2 face ca serialul sa devina un adevarat fenomen. Am putea spune chiar ca a avut un impact planetar colosal.

Dawson. Dupa Buffy, pe WB apare un alt serial fenomen, Dawson sau Dawson’s Creek. Un veriabil pioner al serialelor pentru adolescenti “Dawson” a fost adorat de milioane de telespectatori si a deschis calea pentru alte seriale precum « Brothers Scott » « Gossip Girl » sau « Riverdale ».

Smalville. Inca de la prima sa difuzare din octombrie 2001, « Smallville » are un succes mai mare decat « Buffy » si dureaza in total 10 ani.

Gilmore Girls. Mai mult decat un serial, acesta este prezentat mai degraba ca si o « arta de a trai ». Timp de 6 sezoane, aventurile prin care trec Lorelai si fiica sa, Rory au facut deliciul a milioane de telespectatori.

Roswell. La fel ca si « Charmed », acest serial s-a reintors pe CW cu un nou casting. Dar pentru cei care au crescut in anii ‘90/200, serialul « Roswell » este cel mai frumos cu Shiri Appleby, Katherine Heigl si Jason Behr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *