Top seriale pe care nu trebuie să le ratezi în septembrie

Dupa o vara cam slaba in oferte si care ne-a cam pus rabdarea la incercare, se pare ca toamna ce isi va face in curand aparitia anunta o concentrare de creatii care mai de care mai interesante si mai intrigante si mai uimitoare pentru a ne atata apetitul si pentru a ne scurta noptile.

Raised By Wolves. Pe o planeta desertica un cuplu de androizi creste copii la adapost de umanitatea devastata de conflicte religioase. Comunitatea este insa amenintata de sosirea unei flote de oameni. Este un ambitios serial SF care pune sub semnul intrebarii post-umanismul si posibilele virtuti ale ateismului.

Away. Astronautul Emma Logan isi paraseste fiica si sotul pentru a participa la o misiune periculoasa pe planeta Marte. Tesand motivele cuceririi spatiale pe fundalul unei panze cu o familie care se destrama Away este un serial care se inscrie in tendinta contemporana si care propune o tema SF, care adopta insa si subiecte intimiste.

Engrenages, sezonul 8. In 15 ani, serialul emblematic de la Canal + a adoptat mutatiile personajelor sale si evolutiile societatii franceze. Este un serial construit in jurul unei probleme cu delincventii implicand minori, ultimul sau sezon prezinta o multime de destine cu o fluiditate uimitoare.

We Are Who We Are. Asteptand urmarea de la Call me by Your Name, remake-ul de la Scarface scris de fratii Coen si adaptarea de la Lord of The Flies, foarte ocupatul Luca Guadagnono ne incanta pe micul ecran. Caitlin si Fraser sunt doi tineri aflati intr-o baza militara americana din Italia si care leaga o relatie de prietenie speciala, in ciuda conventiilor sociale si de gen dominante.

The Third Day. De sase ani deja, fanii micului ecran nu mai stiu nimic despre Dennis Kelley, o figura emblematica a teatrului contemporan britanic. Anulat dupa doua sezoane inainte de a deveni cult, serialul sau Utopia a fost ca un electrosoc pe care il mai putem digera si acum pe vreme pandemiei din cauza teoriilor conspirationiste pe fundalul crizei sanitare. In acest serial va fi vorba din nou despre teorii conspirationiste, unde Sam si mai apoi, sotia sa Helen, ajung pe o insula cu cele mai ciudate obiceiuri si secrete foarte bine pastrate.

Ratched. Aici este vorba despre un origin story, macabra si socanta, prezentand de-a lungul crimelor o figura rafinata si monstruoasa a infirmierei din Zbor deasupra unui cuib de cuci.

American Crime Story, sezonul 3. Dupa ce au vorbit despre personaje precum OJ Simpson sau Gianni Versace, iata ca de aceasta data a venit randul lui Monica Lewinsky si a scandalului izbucnit din cauza relatiei sale presupuse cu Bill Clinton.

Fargo, sezonul 4. Un serial pus pe lista de asteptare din cauza pandemiei, dar si a altei productii Legion, Fargo revine cu ultimul sezon al antologiei criminale inspirat din filmul cu acelasi nume al fratilor Coen.

The Comey Rule. Revine asupra investigatiilor facute si duse de catre directorul FBI James Comey, cu privire la mailurile candidatei Hillary Clinton si suspiciunile de coliziune intre Rusia si echipa de campanie a lui Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *