Torrent gratuit – top 5 site-uri pentru a descărca

Chiar daca streamingul este din ce in ce mai preferat de un numar mare de persoane in defavoarea descarcatului, torentele gratuite inca sunt la mare cautare. Aceste site-uri poseda un catalog imens de filme, de seriale, de jocuri, muzica si alte documente.

Cpasbien. Un torrent gratuit francofon, Cpasbien este un site generalist si convivial totodata care le permite utilizatorilor sa descarce aproape orice isi doresc, inclusiv ultimele noutati. Site-ul nu limiteaza numarul de descarcari insa publicitatea poate fi intruziva pentru unii. Cpasbien a devenit rapid extrem de popular in randul utilizatorilor din intreaga lume.

Torrent 9. Cu peste 35 000 de torente gratuite, Torrent 9 se remarca din concurenta datorita faptului ca ofera fisiere si in alte limbi, in limba franceza spre exemplu. Acest torent gratuit se regaseste in topul celor mai bune site-uri de descarcat datorita unei calitati exemplare, ofera si fise informative extrem de complete pentru fiecare fisier in parte. In plus, nu este necesar sa te inregistrezi sau sa astepti un anumit numar de ore pentru a descarca fisiere noi.

Pirate Proxy. In spatele lui Pirate Proxy se ascunde actualmente celebrul si cunoscutul The Pirate Bay. Acest torent gratuit este inca de actualitate insa sub o alta adresa, pentru fericirea numarului mare de utilizatori pe care i-a avut in trecut. Insa, numerosi sunt si cei care sunt neincrezatori in privinta acestui site datorita faptului ca a devenit extrem de mediatizat.

Elite Tracker. Spre deosebire de site-urile mentionate mai sus, Elite Tracker necesita o inscriere online si cere partajarea descarcarilor, cu riscul sa fii banat de pe site. Aceste masuri de precautie in momentul inscrierii pe site le permite utilizatorilor accesul la un tracker privat cu continut bogat si variat. In plus, numeroase continuturi in format HD si BR sunt disponibile pe acest torrent gratuit, ceea ce nu poate decat sa ii bucure pe beneficiari.

Gk Torrent.  Spre deosebire de Torrent 9, Gk Torrent este un site de torrent gratuit destul de recent. Propune cateva mii de fisiere si numeroase noutati de descarcat. Chiar daca designul este unul destul de simplu, continutul este unul extrem de bogat.

One Reply to “Torrent gratuit – top 5 site-uri pentru a descărca”

  1. Mai citisem câte ceva din ce a zis Tarkovsky, se vede cât de inteligent este și din interviurile acordate. Dar e clar pentru oricine cred, cel puțin pentru mine, că Zona și drumul prin ea semnifică viața și “călătoria” din timpul vieții. Și asta mi se pare frumos, că ideea e să tragi tu ce vrei din filmele sale, ca și în filozofie, unde nu există răspuns corect sau greșit. Există doar răspuns. Deocamdată spre rușinea mea am văzut doar Stalker, urmează și altele :-D. O să mă uit și la videoclipul pus de tine pe 123movies stream online
    Mersi mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *