Torrentele, o sursă principală de divertisment gratis

Cine mai cumpără jocuri, filme și muzică în ziua de astăzi, la noi, în România? Torrentele sunt baza. Cine nu a auzit de ele, nu are de-a face cu netul, calculatoarele sau viața. Singurele cazuri în care mai cumpăr și eu, e când am nevoie să le pot juca pe servere oficiale, vreau ambalajul pentru colecție, sau l-am câștigat.

Torrentele au evoluat foarte puternic în ultimii ani, apare totul, în multe cazuri chiar înainte să apară oficial. Totul e frumos și bine, adică ar fi, dacă nu le-ar mai închide. Ei, cei mari, nu înțeleg ca luptă contra lor în zadar. Doboară unul, se dezvoltă altele în schimb. Cât timp omul va putea trișa în viață, atâta timp cât i se permite și găsește o cale, o va face. E firea noastră, nu există nimeni cu adevărat bun, decât mincinoși buni.

Eu nu îl folosesc, nimeni nu o face, e ca și industria filmelor porno, nimeni nu e interesat dar are printre cele mai mari câștiguri. Aici nu cred că se fac atâția bani, doar ce se mai face din reclame, dar nu am văzut site-uri de torrent să se închidă din asemenea cauze, am văzut doar cereri de donații pentru a-și prelungi viața. Singura problemă cu ele, e că pot fi periculoase. Multe dintre fisiere nu sunt verificate și pot conține viruși. Fără un antivirus bun, nu e indicat să intri pe asemenea site-uri, mai bine te abții să iei un film și îl vezi online, decât să riști fără rost.

Deci, nu sunt multe de făcut, lupta cu aceste site-uri continuă. Fără rost, o persoană dacă adoră un anumit soft, cu siguranță îl va cumpăra, după ce îl va testa și îl va satisface. Dar foamea de bani e prea mare, toți vor profit și e de înțeles, cine nu ar proceda așa. Fiecare își vrea binele, nepăsându-i de restul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *