UMi Diamond

Noul smartphone creat de catre compania UMi este acum disponibil si in Romania si se intituleaza Diamond. Acest smartphone vine dotata cu un procesor octa-core Mediatek MT6753 tactac la 1.5 GHz, GPU Mali-T720. Memoria RAM este de 3 GB, iar ca spatiu de stocare este disponibil 16 GB spatiu intern la care poate fi atasat un card microSD de maxim 128 GB.

Camera foto principala este de 13 MP (cu interpolare), este dotata cu autofocus si flash LED, iar camera foto frontala (secundara) este de 5 MP (tot cu interpolare). Ecranul smartphone-ului UMi Diamond este unul modern si faorte elegant deoarece masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si este protejat de o sticla 2.5D dual T2X-1. UMi Diamond este un smartphone dotat cu dual-sim (optiune ce permite folosirea a doua cartele simultan), este compatibil cu 4G/LTE si dispune de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 si 5 GHz), hotspot, Bluetooth 4.1 si GPS.

Carcasa telefonului este una realizata in totalitate din aluminiu si policarbonat, iar finisajele prezente sunt de o calitate foarte buna.

Smartphone-ul Diamond din portofoliul celor de la UMi este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.650 mAh, iar terminalul ruleaza la o versiune de Android 6.0 Marshmallow

Telefonul UMi Diamond un smartphone cu specificatii tehnice destul de ridicate. Comercializarea acestuia este realizata pe doua tipuri de culori: gri (silver) si auriu/aur (gold). Ambele ofera un aspect placut si foarte elegant, aproape ca seamana cu un iPhone.

UMi Diamond este un telefon cu un sistem de operare Andoid 6.0 Marshmallow, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in orice scop doreste utilizatorul. In concluzie telefonul a fost apreciat corect din punct de vedere al rapotului calitate/pret pentru ca, asa cum am spus si mai sus specificatiile tehnice sunt excelente, iar pretul de putin sub 700 lei este destul de accesibil.

Lasă un răspuns