Un cablu revoluționar

Un nou cablu USB HDMI vine cu numeroase avantaje de care ar trebui sa tii cont atunci cand adaptoarele iti dau batai de cap. Aparitia noului standard Type C are foarte multe avantaje in comparatie cu mufa reversibila. Daca doresti conectarea device-ului direct la un display fara sa te preocupe adaugarea unui adaptor, atunci afla ca acest lucru este posibil incepand de acum.

USB-C este construit astfel incat sa nu mai ai batai de cap cu adaptorul, dar mai mult decat atat sa poti sa redai orice imagine de pe device-ul tau, dar si sa realizezi un transfer de date si o incarcare a device-ului in acelasi timp.

Compania creatoare de cabluri HDMI vine cu acest mod alternativ de a reda date video pe un display mai mare, functia fiind disponibila direct fara un adaptor. Un accesoriu in minus inseamna o grija in minus pentru utilizator, iar acest lucru face ca orice iubitor de multimedia sa cheltuie mai putini bani, avand in vedere ca adaptorul va fi exclus din lista de cumparaturi.

Noul cablu sustine toate functionalitatile standardului HDMI 1,4b, insemnand o rezolutie de 4K, dar si un sunet surround, precum si HD 3D. Acest cablu nu a fost inca lansat, iar utilizatorii vor mai avea o vreme de asteptat pana cand acesta noutate va fi disponibila pe piata.

Lucrul cel mai important insa, este faptul ca tehnologia avanseaza intr-un ritm foarte alert, iar acest fapt poate insemna doar un singur lucru, incetul cu incetul se trece la o simplificare a vietii noastre de zi cu zi, utilizand tehnologii din ce in ce mai superioare.

Acest nou cablu HDMI face parte din viitor, iar faptul ca usureaza foarte mult viata utilizatorului, il face sa fie o alegere foarte buna atunci cand vine vorba de vizionarea unui film sau a unui serial pe un display mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *