Unghiile – bijuteria oricărei femei

Unghiile sunt bijuteria oricarei femei si felul in care ele arata este foarte important atat pentru o prima impresie buna cat si pentru mentinerea ei. Manichiura tehnica se afla pe primul loc in pozitii si a devenit una dintre cele mai folosite resurse de frumusete. Dar oare ce produse sa folosim pentru o manichiura impecabila si rezistenta?

Venalisa reprezinta cea mai buna alternativa pentru femeile care isi doresc unghii lungi, care nu se rup si nu se exfoliaza, precum si o manichiura lipsita de denivelari. Indiferent ca vorbim despre oja semipermanenta Venalisa, Gel UV Venalisa, Gel color Venalisa, primer sau Top Coat Venalisa, fiecare in parte are un luciu propriu si rezistent pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de manichiura o perioada lunga de timp. Gelurile UV Venalisa au in compozitie uleiuri oligomerice, de exemplu ulei de parafina, de care pielea si unghiile dumneavoastra vor profita din plin.

Vascozitatea si densitatea perfecta a gelurilor Venalisa intrunesc cele mai inalte standarde calitative, precum si culoarea bogata in pigmenti expresivi.

Primer-ul Venalisa nu contine acid, actioneaza ca un strat aderent cu doua fete, fixeaza perfect produsul pe unghie si impiedica aerul sa intre pe langa cuticula

Gelurile UV de la https://venalisa.com.ro/ pentru constructie si camuflaj sunt usor de modelat, se usuca rapid, sunt rezistenta si nu au nevoie de pilire excesiva dupa uscare deoarece nu curg

Ojele semipermanente Venalisa nu sar, se usuca perfect atat la lampa LED cat si la cea UV si rezista pana la patru saptamani, la fel ca o manichiura cu gel UV.

Gelurile color Venalisa sunt foarte pigmentate, rezistente si stralucitoare. De asemenea, sunt malebile, usor de aplicat si de modelat, acopera perfect unghia chiar si dintr-un singur strat.

Top Coat-ul Venalisa este No Wipe, are un luciu intens pe unghie, sigileaza perfect unghia si este foarte rezistent la activitatile noastre de zi cu zi.

Pentru a va convinge de toate avantajele utilizarii produselor Venalisa, puteti accesa site-ul magazinului Nails Up. Consultati ofertele si aspectele definitorii a tuturor produselor Venalisa, precum si descrierea acestora ce contine detalii despre utilizarea lor. Achizitionati ce consideati potrivit pentru dumneavoastra si bucurati-va de experienta unei manichiuri spectaculoase cu Venalisa. Orice femeie isi doreste sa aiba macar o data o manichiura in trend cu ultimele modele de Nail Art. Nu trebuie sa ezitati sau sa asteptati un alt moment. Acum este momentul potrivit pentru dumneavaoastra. Va veti indragosti de Venalisa chiar de la prima utilizare.

Lasă un răspuns