Walkman placat cu aur

Foarte recunoscut pentru celebrul Walkman, Sony, scoate la vanzare o versiune de Walkman placata cu aur. Aceasta versiune este una de lux, fiind destinata in special marilor fani ai Walkmanului.

Multe persoane, inca mai folosesc Walkmanul desi epoca acestuia de glorie s-a stins de foarte mult timp. Acest lucru nu pare sa afecteze vanzarile de walkman, deoarece multe persoane inca mai cumpara acest device. Avand o carcase din cupru si fiind placat cu aur, acest walkman editie limitata asigura utilizatorul ca va reduce interferentele magnetice.

Aceste interferente magnetice pot avea un impact negativ asupra sanatatii oamenilor, foarte putine device-uri prezentand protectie. Acest tip de Walkman vine si cu un update al audio-ului, fiind un device High-Res audio.

Calitatea sunetului este imbunatatita, iar faptul ca asigura si o protectie impotriva interferentelor magnetice, aceste lucruri il fac sa fie un device intradevar unic. Interiorul device-ului este caracterizat de o separare a circuitului analog, acesta fiind separat de cel primar cu rol principal in reducerea zgomotului.

Fata de modelul trecut, design-ul a fost modificat, jack-ul de la casti fiind orientat in partea de sus, iar butoanele fizice de pe lateral devin mult mai usor de apasat. Nu mai prezinta problema faptului ca acestea sunt infundate in device, lucru destul de incomod atunci cand se dorea apasarea lor.

Versiunea de Walkman aurit vine la un pret mult mai mare anul acesta, spre deosebire de pretul de anul trecut. In acest an, pretul unui device Walkman ajunge undeva la 3.199.99 de dolari, fiind mult mai mare decat cel de anul trecut. In 2015, pretul unui astfel de device era 1.999.99 de dolari. Aceasta crestere este explicata de faptul ca pretul aurului a crescut in ultima vreme si mai mult decat atat, noua versiune a Walkmanului vine cu cateva imbunatatiri pe care versiunea veche nu le avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *