Will Smith va fi tatăl lui Venus și Serena Williams într-un film

Will Smith va juca intr-un nou film, de dara aceasta el fiind tatal celebrelor tenisemene Venus si Serena Williams intr-un film biografic. Aceasta pelicula in care va juca actorul se va numic King Richard. Ea va spune povestea omului care a reusit sa dea lumii nu una, ci doua staruri de prima marime ale tenisului international. Un film biografic despre Richard Williams, tatal celebrelor tenismene Venus si Serena Williams, se afla in momentul de fata in pregatire. Productia va fi una independenta si se va intitula King Richard.

Rolul celntral al acestui film il va avea Will Smith, el fiind si unul dintre producatorii acestui film. Acest film va fi astfel produs prin intermediul companiei sale si anume Overbrook Entertainment. Filmul va avea un scenariu scris de Zach Baylin si va prezenta modul in care Richard a trecut peste orice obstacol, dar si controversa. El a reusit sa-si transforme fiicele din a doua casnicie si anume Venus si Serena in adevarate campioane ale acestui sport. Scenariul lui Baylin a fost introdus inca de anul trecut pe lista neagra a celor mai bune din industrie pe anul trecut.

Atat Venus, cat si Serena Williams au inceput antrenamentele la patru ani si jumatate, Serena reusind sa castige 23 de titluri de Grand Slam, la simplu, incepand cu turneul US Open din anul 1999. Venus are sapte Grand Slam-uri la activ, incepand din anul 2000 incoace, primul titlu fiind castigat la Wimbledon. La dublu, cele doua surori au castigat impreuna 14 trofee de Grand Slam. In mediul online, alegerea lui Smith pentru a-l interpreta pe Richard Williams a starnit cateva controverse. Comentariile nu s-au referit la cat de atletic este actorul sau la cat este acesta de familiarizat cu tenisul, ci s-au referit la tonul pielii. Acest ton al pielii nu este considerat la fel de inchis ca cel al lui Williams.

In momentul de fata Will Smith se ocupa de Bad Boys for Life, acest film fiind a treia parte a francizei Bad Boys. Publicatiile au anuntat si ca actorul nu va relua rolul pe care l-a avut in DC si anume de Deadshot. Anul acesta, actorul va juca in Aladdin, productia Disney, el aparand si in Gemini Man, acest film fiind un SF de actiune in care mai joaca si Clive Owen. Fanii tenisului si nu numai, asteapta cu nerabdare acest nou film in care va juca Will Smith cat de curand.

Lasă un răspuns