Wynonna Earp – noul serial SYFY

O noua eroina soseste pe canalul specializat in SF. Este vorba despre Wynonna Earp si te va atrage sau seduce si pe tine cu siguranta. Iti propunem sa descoperi sau sa redescoperi acest serial pe jumatate western, pe jumatate fantastic

Un serial adaptat dupa comics-urile cu acelasi nume, inspirate ele la randul lor de o veritabila legenda.

Un serial nu atat de nou. Cu siguranta ca unii dintre voi au auzit deja vorbindu-se despre Wynonna Earp. Un serial care nu este atat de nou in realitate. In 2016 a aparut deja si asta inseamna ca ai patru sezoane de descoperit sau redescoperit.

O adevarata legenda complet regandita si revizitata. Iata deci ca fanii vor fi cu siguranta super incantati. Deja titlul face referinta la celebra eroina. Deoarece unii, vor recunoaste cu siguranta numele de Earp…Wyattt… care este de fapt un personaj istoric care a trait in secolul XIX in Statele Unite care a inspirat o gramada de filme in genul western.

Ei bine, Da, legenda sa a fost inca o data regandita aici, chiar daca indirect si cu totul fantastic, bineinteles.

In acest serial, Wynonna Earp este stramoasa lui Wyatt Earp. Revenita la 27 de ani in orasul sau natal Purgatory, se trezeste ca trebuie sa vaneze vampiri si alti demoni, cu aparente umane. Acesti Revenants sunt de fapt criminali pe care Wyatt Earp ii omorase pe vremea sa, cu un Colt 45 pe care il numea Pacificatorul. O arma care ajunge acum in mainile eroinei noastre, care va trebui astfel sa isi implineasca destinul. Si sa puna o data pentru totdeauna capat care apasa de generatii intregi asupra familiei sale.

Un serial fantastic, plin de umor si de actiune in acelasi timp, Wynonna Earp este un serial foarte popular si care a inspirat si alte comics-uri inspurate de aceasta data din serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *