Xiaomi Mi Mix 3 prezentat oficial cu mecanism slider și 10 GB RAM

In urma cu doar cateva zile, chinezii de la Xiaomi au anuntat lansarea unui alt flagship, si anume a modelului Xiaomi Mi Mix 3, care reprezinta o evolutie destul dei mportanta daca ne gandim la anteriorul smartphone din aceasta gama. Chinezii inaugureaza si noua moda cu mecanism slider pentru a putea adapta camera frontala, acest lucru ducand la cresterea raportului ecranului, in acelasi timp renuntandu-se si la camera de fotografiat amplasata in partea de jos a ecranului.

Astfel, din punct de vedere al design-ului, Mi Mix 3 este primul smartphone tip full-screen sosit pe piata, care masoara in diagonala 6.39 inch, ecranul fiind tactat la o rezolutie Full HD+, ocupand aproximativ 94% din suprafata intreaga a panoului. Dupa cum era de asteptat, chinezii au hotarat trecerea de la panoul IPS LCD la un panou AMOLED, lucru ce nu reprezinta decat un alt salt important, tinand cont ca ecranul e piesa de rezistenta a acestui smartphone.

Din punct de vedere al mecanismului slider, aflam ca acesta este magnetic, iar din punct de vedere al rezistentei, e de asteptat ca acesta sa duca pana la 300.000 cicluri de inchidere-deschidere, actionarea acestui slider fiind realizata manual, acest mecanism ascunzand camera selfie duala dar si alti senzori.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, Xiaomi Mi Mi3 soseste pe piata cu cele mai bune elemente hardware, avand la baza un procesor cu opt nuclee, evident Qualcomm Snapdragon 845, in timp ce din punct de vedere al memoriei RAM, avem la baza o unitate de 10 GB RAM, insa aceasta se va intalni doar pe editia speciala a smartphone-ului, denumita The Palace Museum Edition. Avem doua variante disponibile pentru achizitionare din punct de vedere al memoriei interne, una cu 128 GB si cealalta cu 256 GB, dar smartphone-ul nu va sosi cu suport pentru card microSD. Din punct de vedere al scanner-ului de amprente, se pare ca acesta nu va fi unul situat in ecran, ci unul deja clasic, care se va intalni in partea din spate a smartphone-ului.

Din punct de vedere al camerei selfie, aceasta este ascunsa dupa mecanismul slider, camera avand un senzor de la Sony de 24 megapixeli, alaturi de un al doilea senzor secundar, de 2 megapixeli, avand la baza pixeli e 1.8 micron, alaturi de o detectie a scenelor pe baza de AI plus functia Brokeh Dinamic. Ca si camera principala, avem un senzor principal de la Sony de 12 megapixeli cu o deschidere de f/1.8, fiind lentile wide, in timp ce senzorul secundar este de la Samsung, cu o rezolutie tot de 12 megapixeli, cu o deschidere f/2.4.

Din punct de vedere al altor specificatii, smarthone-ul soseste cu o baterie de doar 3.000 mAh, care nu pare destul de interesant tinand cont de rezolutia de aproximativ 6.4 inch a telefonului, la posturi fiind prezent si portul USB Type-C.

Precomenzile pentru Xiaomi Mi Mix 3 au inceput, livrarile urmand sa fie oficiate de la 1 noiembrie, in timp ce varianta cu suport pentru 5G, urmeaza sa soeasca in 2019. Ca si preturi, avem 4 variante:

1. varianta cu 6 GB RAM si 128 GB stocare, la un pret de 415 euro.

2. varianta cu 8 GB RAM si 128 GB stocare, la un pret de 455 euro.

3. varianta cu 8 GB RAM si 256 GB stocare, la un pret de 505 euro.

4. varianta cu 10 GB RAM si 256 GB stocare, la un pret de 630 euro.

Lasă un răspuns