Xiaomi va prezenta un Mi Mix Alpha cu un ecran cascadă în locul lui Mi Mix 4

In timp ce toata lumea asteapta lansarea lui Mi Mix 4 in aceasta toamna, Xiaomi se pregateste sa oficializeze un Mi Mix Alfa echipat cu un Snapdragon 855+ si drept urmare compatibil 5G. Design-ul sau beneficiaza de o particularitate deja observata la alte telefoane precum Vivo Nex 3 si Huawei Mate 30 Pro. Este vorba despre un ecran cascada, ultra curbat care acopera in totalitate cele doua laturi.

Xiaomi a confirmat in cadrul unei conferinte de presa organizate pe data de 24 septembrie ca lucreaza la un Xiaomi Mi Mix Alpha menit sa il inlocuiasca in viitorul apropiat pe Mi Mix 4. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un telefon imbunatatit, menit sa corecteze eventualele greseli si defecte ale predecesorului sau, Mi Mix 4. Aceasta conferinta a fost consacrata, printre altele, prezentarii si altor smartphone-uri, nu doar a smartphone-ului Mi Mix Alpha ci si a lui Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Xiaomi tocmai a lansat si un teaser in care anunta ca urmeaza sa lanseze aceste doua aparate, teaserul fiind publicat pe contul sau Weibo.

Xiaomi Mi Mix Alpha – 5G si un ecran extrem de curbat. Teaserul postat de Xiaomi pe contul sau Weibo ne arata un ecran curbat la extrem. Xiaomi Mi Mix Alpha beneficiaza deci de un ecran cascada in genul lui Huawei Mate 30 Pro si Vivo Nex 3. Aceasta ultima tendinta nu este una deloc intamplatoare si acest tip de design al ecranului tinde sa se impuna drept noua norma de design in segmentul telefoanelor din gama premium. In plus, Samsung a depus recent un brevet care are in plan un astfel de smartphone care prezinta aceasta particularitate, pe langa faptul ca dispune de un ecran extensibil.

In ceea ce priveste principalele caracteristici, Mi Mix Alpha este dotat cu un Snapdragon 855+ ceea ce inseamna ca este compatibil 5G asemeni Mi Mix 4. Cel putin acest lucru reiese din teaserul postat recent de constructor. Acest smartphone ar trebui in egala masura sa fie dotat cu un aparat foto de 108mpx, un ecran cu o rata de refresh de 90 Hz precum si cu o reincarcare rapida de 40W. Memoria RAM va fi de 12 GB cu o capacitate de stocare care poate ajunge pana la 1 To. Dupa cum se poate observa in unele imagini postate online, Mi Mix Alpha nu prezinta breton ceea ce inseamna ca, camera dedicata selfie-urilor este adapostita intr-un modul retractabil, in genul celui prezentat de Xiaomi Mi Mix 3 actualmente. Inca nu se stie exact care va fi data de lansare a acestui telefon in Europa, mai asteptam informatii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *